Naslovna / Vesti / Intervju / Zvezdan Milošević: Komunikacija nam je najbitniji faktor!

Zvezdan Milošević: Komunikacija nam je najbitniji faktor!

Danas je u prostorijama OFK BAČKE prestavljen novi šef stručnog štaba Bačkopalanačkog superligaša g’-din Zvezdan Milošević kao i dva nova igrača, Miloš Živković i Milan Spremo.

Promociji novog šefa struke prisustvovali su sportski direktor kluba Mile Tešić, kao i tehnički direktor kluba Lazar Vještica.
 
Prisutnim novinarima prvo se obratio Vještica i potom daoreč sportskom direktoru kluba Miletu Tešiću, koji se zahvalio Zvezdanu Miloševiću što je prihvatio ponudu Bačke i izneo očekivanja uprave kluba da će Zvezdan Milošević uspeti da trgne ekipu iz letargije i kroz rad i angažovanje svih u stručnom štabu i samih igrača uspeti da krene uzlaznom putanjom i u narednom periodu da vrati ekipu Bačke na pravi kolosek.
 
Zvezdan Milošević je zatim dobio reč, a potom i odgovarao na pitanja prisutnih novinara gde je između ostalog rekao da mu nije prvi put da preuzima ekipe koje su u ovakvoj situaciji i da se nada da će iz ove rezultatske krize naći izlaz, da zna put kojim se izlazi iz ove rezultatske krize, ali i da očekuje jednu odličnu saradnju sa svima u klubu koja je za sada fenomenalna.
 
 
– Potrebno je da verujemo jedan drugome i da kažemo šta valja a šta ne, jer komunikacija je vrlo bitan faktor. – rekao je Milošević
 
– Isto tako, očekujem odličnu komunikaciju sa igračima koja će nadam se biti isto fenomenalna, ali napominjem da je najbitnije da počnemo da radimo.
 
– Što se tiče utakmice sa ekipom Mladosti iz Lučana, ona je za mene još daleko, za mene i igrače prekretnica je danas, danas počinjemo da radimo, da međusobno komuniciramo i ispravljamo neke nedostatke i korigujemo neke stvari koje su doprinele ovoj rezultatskoj krizi.- bio je jasan Zvezdan Milošević i nastavio
 
– Za mene lično, utakmica sa Lučanima je pokazatelj šta se radilo tokom nedelje i ona je odraz rada tokom ove sedmice, gde ćemo mnogo raditi na stabilizaciji ekipe. – rekao je Milošević.
 
Što se tiče navijača. Zvezdan Milošević kaže da zna da publika u Bačkoj Palanci voli fudbal i da podržava ekipu Bačke i da će sve učiniti da rezultatima popravi raspoloženje navijača plavih.
 
Na pitanje novinara da li će Milošević zadržati stručni štab, on je bio izuzetno jasan.
 
– Stručni štab ostaje isti. Prvi trener je Milan Mitrović, tu je i trener Marko Jovanić, kao i trener golmana Stevan Knežević. Tu ništa neću menjati bar u početku, jer vidim da postoji određena hemija između njih i igrača. – jasan je Milošević
P