Naslovna / Vesti / Zorane, ne traži se angažman preko novina

Zorane, ne traži se angažman preko novina

Danas je u “Sportskom Žurnalu” osvanula više nego nekorektna izjava, sada već bivšeg igrača BAČKE Zorana Milovca u kojoj se navodi kako je morao da napusti ekipu iz Bačke Palanke zbog neljudske i nekorektne ponude od strane uprave kluba za nastavak saradnje i za prolećni deo sezone.

Uprava Bačke je iznenađena gestom ovog igrača i istine radi rešila da se oglasi povodom ove izjave i obelodani pravu istinu u slučaju Zorana Milovca.

Milovac je u klub došao zadnjeg dana prelaznog roka iz Crne Gore, nespreman i dogovorio je saradnju sa klubom tako što je pristao da igra za plate do kraja 2016. godine, što mu je i isplaćeno u celosti i klub prema njemu nema nikakvih dugovanja.

Za prolećni deo sezone, Zoranu je ponuđeno 5 plata po 500 e plus premije. Ponuda kao ponuda, prihvati se ili ne prihvati i sama ponuda je tolika kolika je i određena je po učinku igrača iz jesenjeg dela sezone gde je Zoran igrao koliko je igrao, a učinak mu je bio kakav je bio. Zoran je nije prihvatio i saradnja je tu okončana.

Milovac zaboravlja da je klubu ostao dužan iznos od 150.000 dinara kada dobije papire da ide u Crnu Goru, stoga sve u klubu čudi ovakva izjava Zorana Milovca. Međutim, klub je morao odreagovali jer je u današnjem izdanju “Sportskog Žurnala” izrečena neistina na račun našeg kluba, te ne dozvoljavamo ni jednom pojedincu niti grupi ljudi da na ovakav način blati ime kluba i kalja ugled Bačke.

Na žalost, kroz medije moramo da isterujemo pravdu, međutim klub je morao odreagovati na ovaj način radi istine da bismo sačuvali baš taj ugled kluba koji je decenijama građen i nećemo nikom dopustiti da ga ruši na ovaj ili bilo koji drugi način.

Zoranu želimo sportsku sreću u izboru nove sredine te da mu novi klub ponudi bolje uslove od naših i naravno da ih i ispuni a ne samo ponudi.

OFK “BAČKA” Bačka Palanka