Naslovna / Vesti / Živković, Spremo i Bašanović nova su pojačanja Bačke

Živković, Spremo i Bašanović nova su pojačanja Bačke

Pored zvaničnog predstavljanja šefa stručnog štaba OFK Bačka, danas su u prostorijama kluba prestavljena i tri nova igrača koja su pojačala redove Bačkopalančana sa kojima je superligaš iz grada sa leve obale Dunava osvežio svoj igrački kadar u nastojanju da u nastavku prvenstvene trke u Superligi Srbije popravi utisak koji je vrlo slab u prvih pet kola Superligaškog karavana.

Živković i Spremo
 
Redove Bačke pojačali su Miloš Živković koji dolazi iz Niškog Radničkog i koji igra na poziciji štopera. Milan Spremo, dojučerašnji igrač Vojvodine iz Novog Sada koji igra na poziciji krilnog igrača, te Bašanović Marko koji je u Bačku stigao iz Subotičkog Spartaka i koji igra na poziciji levog beka.
 
Bašanović
 
Prvi se novinarima obratio Tehnički direktor kluba Lazar Vještica koji je naglasio da je Bačka protekle nedenje odradila odličan posao dovođenjem ovih igrača kako bi se ekipa osvežila pred nastavak prvenstva u Superligi Srbije.
 
Takođe Vještica je najavio da će u klubu biti još odlazaka i dolazaka igrača do kraja prelaznog roka.
 
Zatim se prisutnim novinarima obratio i sportski direktor kluba Mile Tešić koji je svoj trojici igrača poželeo puno uspeha i sreće u radu i rekao da veruje, da će oni izboriti mesto u ekipi jer se radi o kvalitetnim igračima i sa kojima je klub dobio velika pojačanja.
 
Na red je došlo i prestavljanje samih igrača pa se prvi svim prisutnima obratio Miloš Živković koji je rekao da se ni jednog trenutka nije dvoumio oko prelaska u Bačku, da se sa ljudima iz kluba brzo dogovorio, faktički za jedan dan i da vidi da u klubu vlada domaćinska atmosfera te da očekuje izvarednu saradnju sa svima u klubu i da se nada da će Bačka izaći iz krize rezultata u kojoj se trenutno nalazi te da će se on potruditi svim silama da dokaže da ljudi iz kluba nisu pogrešili što su ga angažovali.
 
Milan Spremo je rekao da će sve učiniti da sa svojim saigračima vrati Bačku na pravi kolosek, da je došao da pomogne i da će se svojim radom, igrama i zalaganjem nametnuti novom šefu stručnog štaba Zvezdanu Miloševiću, te da će klub uspeti da obezbedi opstanak.
P