Naslovna / Nekategorizovano / ŽFK Bačka dobio opremu od Fudbalskog saveza Vojvodine

ŽFK Bačka dobio opremu od Fudbalskog saveza Vojvodine

Kao što je agilni predsednik FSV Dragan Simović u smiraju godine i najavio, opremom i rekvizitima nagrađeni su ženski i futsal klubovi na teritoriji pokrajine.

Opremu je dobilo 12 ženskih klubova: Spartak (Subotica), Vojvodina (Novi Sad), Polet (Sivac), Metalmanija (Kanjiža), Radnički 1919 (Zrenjanin), Stajićevo 2017 (Stajićevo), Jedinstvo (Dubovac), Železničar (Pančevo), Moskva (Novi Sad), Inđija, Budućnost (Banatski Brestovac) i Bačka (Baka Palanka). Ovoj lepoj akciji su prisustvovali predsednik FSV Dragan Simović, zamenik predsednika Goran Drača, podpredsednik i glavni donator Mirko Dubroja i generalni sekretar Miodrag Cvijić.

„Pozdravljam predstvanike nagrađenih klubova i medije. Ženski fudbal i futsal su u velikom usponu, ŽFK Spartak je naš uspešni predstavnik u Evropi, a Vojvodina je u naletu. Kancelarija Saveza je uvek otvorena za pomoć i razgovore. Drago mi je da smo danas ovde ovim povodom. FSV se trudi da uz pomoć FSS, pokrajinskih i gradskih struktura i sponzora, među kojima je i Mirko Dubroja, viškove sredstava plasiramo u klubove. Naravno da ćemo i u narednom periodu činiti ovakva dela“, istakao je Dragan Simović i uručio poklone predstavnicima klubova.

U ime nagrađenih zahvalio se predtavnik Spartaka Zoran Arsić

„Sam gest Saveza je značajniji od opreme. Želim da se u ime Spartaka i ostalih klubova zahvalim što ste činili i činite da se ženski fudbal iz dana u dan podiže na još viši nivo. Molio bih vas da se u narednom periodu učini još više na promociji ženskog fudbala i futsala u nadi da će ovakvih susreta još biti“, rekao je Arsić.

„I futsal je u Vojvodini u velikoj ekspanziji, pa će ova oprema otići u prave ruke. Ovo je i vaša kuća. Na više načina smo pomagali, to ćemo činiti i u narednom periodu“, obratio se Simović prdstvnicima futsakl klubova.

Iz ruku najvećeg donatora i podpredsednika Saveza Mirka Dubroje sportska oprema otišla je u 18 klubova futsala: Internacional (Novi Sad), Nova Pazova, Deus Futsal (Sremska Mitrovica), SAS (Zrenjanin), Viking (Ruma Forum (Vršac), Kruna, Tango i Mićko trend (Novi Sad), Pčinja (Karavukovo), Bečej 2003, Tisa (Novi Bečej), Kraljevićevo (Kačarevo), Leteći holanđanin (Vrbas), Srbobran, APA Futsal (Apatin), Hajduk (Kula) i Sombor.