Naslovna / Vesti / Izveštaj / Zemun – Bačka 3:0 (1:0)

Zemun – Bačka 3:0 (1:0)

Stadion Zemuna 

Gledalaca: 150

Glavni sudija: Novica Anđelovski (Kačarevo)

Pomoćnici: Aleksandar Stanojković (Beograd), Miloš Miškeljin (Beograd)

Strelci: 1-0 24. min Vukadinović, 2-0 Cvetković 68. min 3-0 Vukadinović 77. min

Žuti kartoni: Petković (Zemun), Ilić (Bačka)

ZEMUN: Milošević, Cvetković, Ninkov, Petković, Laciskas (od 79. min Asani), Kiso, Stanimirović, Vukadinović (od 79. min Marković), Simić, Podunavac (od 66. min Cuckić), Đenić

BAČKA: Jevrić, Tasić, Dimitrijević, Varga, Ilić, Đorić, Radinović (od 64. Dodlek), Mićić, Šarac (od 46. min Čeković), Luković, Trivunović (od 46. min Pantić)

U Gornjoj Varoši danas je odigran jedan interesantan meč između domaće ekipe Zemuna i Bačke, vredan pažnje u svakom smislu.

Borbena i čvrsta utakmica, obe ekipe disciplinovane u nameri prvo da sačuvaju svoju mrežu i ako im se ukaže šansa da ugroze gol onog drugog.

Prvi su pripretili gosti. Luka Luković je pokušao sa distance da iznenadi Miloševića ali je ovaj bio na mestu. Samo dva minuta kasnije Varga se iskrao odbrani domaćih i izašao iskosa sam pred Miloševića ali je u poslednjem trenutku njegov pokušaj izblokirao Podunavac.

Igrao se 24. min kada ja Vukadinović doveo ekipu Zemuna u vođstvo od 1-0. Odličan udarac iskosa sa 20 metara i lopta je završila u levom uglu golmana gostiju Jevrića.

Domaćin osokoljen vođstvom zaigrao je opuštenije i stvorio još par izglednih prilika preko Simića i Vukadinovića, ali je rezultat ostao nepromenjen tako da se na odmor otišlo minimalnom prednošću domaćina od 1-0.

U drugih 45. min Zemun je krenuo agresivnije ali bez konkretnog pokušaja ka golu Jevrića. Gosti bezopasni iako je šef stručnog štaba Bačke Milošević pokušao sa izmenama da osveži ekipu, a u tome svakako nije uspeo jer je Zemun u 68. minutu duplirao vođstvo posle udarca iz ugla. Cvetković postiže pogodak za  vođstvo od 2-0.

Potpuni potop Bačke desio se u 77. minutu kada je Đenić izigrao kompletnu odbranu gostiju i odlično uposlio Vukadinovića koji majstorski vara Jevrića za 3-0 .