Naslovna / Vesti / Izveštaj / ZEMUN – BAČKA 1 – 1 (1-0)

ZEMUN – BAČKA 1 – 1 (1-0)

Stadion u Gornjoj Varoši

Gledalaca: 600
Glavni sudija: Jovan Šegrt (Beograd) Pomoćnici: Vladimir Jovanović (Čačak) Pavle Piper (Čačak)

Strelci: 1-0 Laciskas u 38. min 1-1 Šarac u 89. min

Žuti Karoni: Luković S. (Zemun) Jevrić, Klisura, Bašanović, Živković (Bačka)

ZEMUN: Ostojić, Asani (od 70. min Bejić), Božović, Bubonja, Dimić, Kiso (od 46. Đalović), Laciskas (od 76. Vale), Luković.S, Vučić, Vuković

OFK BAČKA: Jevrić, Nikolić, Klisura, Bašanović, Živković, Balabanović (od 83. Mićić), Bjeloš, Spremo, Luković (od 55. Šarac), Trivunović, Čeković (od 46. min Makarić)

U jednoj pravoj prvenstvenoj utakmici koja je danas viđena na stadionu u Gornjoj Varoši, gosti iz Bačke Palanke odnose slađi deo kolača. Zemun -Bačka 1-1.

Prvih pola sata utakmice činilo se da nas čeka jedna nezanimljiva fudbalska prestava jer ništa na stadionu u Gornjoj Varoši nije nagoveštavalo da će utakmica od 30. minuta dobiti sasvim drugi tok.

Posle tog 30. minuta utakmice Zemunci pojačavaju tempo i stežu obruč oko gola golmana Bačke, Jevrića, da bi posle jedne odlične akcije domaćin došao u vođstvo u 38. min golom Laciskasa što je bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

Drugo poluvreme kao da su na teren izašle dve potpuno različite ekipe od onih ekipa koje smo gledali u prvih 45 minuta.

Zemun kreće nešto agresivnije ka golu Bačke, gosti se odlično brane i pokušavaju iz polu kontri i kontri da ugroze gol Ostojića.

Verovali su Bačkopalančani da mogu ostati neporaženi i na kraju su uspeli da dođu do izjednačenja golom rezerviste Dina Šarca koji je u 89. minutu doneo bod svojoj ekipi savladavši nemoćnog Ostojića za konačnih Zemun – Bačka 1:1.

Po svemu prikazanom danas, podela plena najrealniji je ishod ovog pravog prvenstvenog duela ove dve ekipe.

Sigurno da su gosti iz Bačke Palanke zadovoljniji ishodom meča, a za obe ekipe sledi prvenstvena pauza od 14 dana zbog obaveza reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo u Rusiji, te će obe ekipe imati vremena da se odmore i pripreme za nastavak prvenstvene trke u Super ligi Srbije.

P