Naslovna / Vesti / Intervju / VLADIMIR MRĐAN: Hvala svima koji su pomogli i dali podršku!

VLADIMIR MRĐAN: Hvala svima koji su pomogli i dali podršku!

Povodom početka nove, po redu treće Superligaške sezone, predsednik Bačke Vladimir Mrđan u intervju za klubski sajt se zahvalio se svima onima koji su doprineli i učestvovali u modernizaciji i poboljšanju infrastrukture na stadionu Slavko Maletin “Vava” kao i svima ostalima koji pomažu da Bačka iz dana u dan u organizacionom i takmičarskom delu bude stabilan klub koji ima jasan cilj i put kojim želi da ide u narednom periodu.

– Pre svega želim da čestitam našoj ekipi i stručnom štabu na postignutim rezultatima u prva tri kola koja su ujedno i najveća pozivnica svim ljubiteljima fudbala, a naročito navijačima Bačke da za predstojeći vikend dođu na “Vavu” i uveličaju za nas istorijsku stvar, prvu noćnu utakmicu u Bačkoj Palanci pod svetlima “refektora” – rekao je Vladimir Mrđan, predsednik OFK Bačka.

– Hvala svima koji su pomogli i dali podršku da se u toku ove godine infrastruktura našeg stadiona digne na visok nivo, a tu pre svega mislim na na Fudbalski savez Srbije i predsednika Slavišu Kokezu sa saradnicima (donacija svetiljki za reflektore, led semafor, participiranje u sredstvima za postavljanje automatskog zalivnog sistema, terena sa veštačkom travom itd). Hvala predsedniku Opštine Branislavu Šušnici u investiranju u stubove za reflektore i elektro mrežu, hvala gospodinu Igoru Miroviću predsedniku Pokrajinske Vlade na podršci u izgradnji trafo stanice. Hvala zajednici klubova Super lige na sredstvima za sportsku opremu, svim našim donatorima i spozorima i naravno našoj publici, našim vernim navijačima koji u velikom broju dolaze na sve naše utakmice. Hvala svim članovima uprave i članovima kluba koji se nesebično trude da bi ostvarili zacrtani put kojim idemo, a igračima, stručnom štabu i zaposlenima u klubu na posvećenosti i rezultatima, a unapred se izvinjam svima koje sam zaboravio. – Istako je predsednik Mrđan.

– Koristi priliku da putem našeg zvaničnog, klupskog sajta sve ove ljude pozovem da za vikend dođu i prisustvuju PRVOJ NOĆNOJ SUPERLIGAŠKOJ UTAKMICI NA OVIM PROSTORIMA i samim tim uveličaju naše slavlje, a ovo je uspeh svih nas iz opštine Bačka Palanka koji volimo fudbal i našu Bačku.

Hvala svima od srca! – Zaključio je predsednik Bačke u intervjuu za klupski sajt.