Naslovna / Vesti / Veliki infrastrukturni radovi na stadionu Slavko Maletin “Vava”

Veliki infrastrukturni radovi na stadionu Slavko Maletin “Vava”

Stadion Slavko Maletin “Vava” dočekaće novu fudbalsku sezonu u novom ruhu.

Na stadionu Bačke planiraju se, a već su u toku i neki radovi na samom stadionu i oko njega.

Travnata podloga na samom terenu promenjena je u oba šesnaesterca i na svim delovima terena gde je trava oštećena. To će se uradilo busenovanjem (zamena stare za novu travnatu podlogu).

U toku su radovi na jačanju stubova za reflektore kako bi se dobila trajna upotreba dozvola po najstrožijim kriterijumima.

Isto tako podignut je zid na istočnoj tribini na kome će biti napravjena MEDIA loža za novinare i kamere, koji će imati sve što je potrebno da nesmetano obavljaju svoj posao.

Podizanje zida na istočnoj tribini

Ubrzano se radi na projektu za severnu tribinu na našem stadionu i tu imamo obećanje predsednika opštine da će dati pravo prolaza iz ulice JA kao nov ulaz na stadion.

Na južnoj strani stadiona, tačnije iza gola radiće se na postavljanju veštačke trave, a ujedno je i završena automatika i sam bunar za zalivanje stadiona novim vodom sevi.

Kupljena je i nova kosačica sa svim priključnim mašinama (aerator, vertikuler).


Kreće se sa uređenjem prostora za mini teretanu koju će pored prvotimaca moći da koriste i sve mlađe kategorije u našem klubu. Prave se nove (pokretne) kućice za rezervne igrače i delegata.

Uprava kluba se ovom prilikom zahvaljuje FSS i njenom predsedniku gospdinu Slaviši Kokezi kao i lokalnoj samoupravi.