Naslovna / Vesti / Uručene zahvalnice zaslužnim firmama i pojedincima

Uručene zahvalnice zaslužnim firmama i pojedincima

Juče pre odigravanja utakmice sa Radnikom iz Bijeljine održana je svečanost gde su direktor kluba Lazar Vještica i Jelena Mrđan uručili zahvalnice zaslužnim firmama i pojedincina na pomoći oko uređnja infrakstukture na stadionu Slavko Maletin “Vava” i samom funkcionisanju kluba.

Zahvalnicu za veliku finansijsku pomoć klubu dobili su AD Podunavlje i TDM Voće.

Zahvalnca je dodeljena g-dinu Igoru Miroviću predsedniku Pokrajinske Vlade za pomoć i donaciju oko izgradnje reflektora, Branislavu Šušnici, predsedniku Opštine Bačka Palanka za pomoć i podršku na uređenju infrastukture stadiona Slavko Maletin Vava koji je zahvalnicu dobio nešto ranije jer je juče bio opravdano sprečen da prisustvuje na svečanosti.

Zahvalnicu za ogromnu finansijsku pomoć klubu dobili su firma AD Podunavlje i TDM Voće. Zahvalnice za pomoć i podršku oko uređenja infrastukture stadiona i samog funkcionisanja kluba dobili su firma Čegar elektro zbog angažovanja oko montaže reflektora,  FS Vojvodine, a zahvalnicu u ime FSV primio je Generalni sekretar Cvijić Miodrag. U ime Elektrovojvodine zahvalnicu je primio Đorđe Živkov. Ispred firme Browell viljuškari zahvalnicu je primio vlasnik i generalni direktor Marko Nešticki. Za doprinos samog funkcionisanja kluba zahvalnicu je dobio Meho Čeković za pomoć oko nabavke sportske opreme. Za doprinos u funkcionisanju kluba dobio je i Dr Danijel Župić, dok je ispred kluba zahvalnicu za podršku sa tribina kako na domaćem tako i na gostujućem terenu dobio Zoran Petrović – Super, glavni organizator i vođa najvernijih pristalica “Plavih”. Zahvalnicu za nesebičnu pomoć klubu dobio je i Srđan Ilibašić, vlasnik firme Reprint doo

Na kraju ove prigodne svečanosti, direktor kluba Lazar Vještica se zahvalio svim prisutnima na doprinosu i pomoći.