Naslovna / Vesti / Upoznajte stručni štab Bačke!

Upoznajte stručni štab Bačke!

Kako se u prvoj ekipi radi na ojačavanju igračkog kadra tako se i pojačava trenerski kadar u stručnom štabu Bačke.

Stručni štab Stručni štab “Plavih”

Šef stručnog štaba, Dejan Čelar formirao je svoj stručni štab. Prvi pomoćnik je Branislav Bajić koji ima špansku PRO licencu, trener zadužen za taktiku i individualan rad sa igračima. Stevan Knežević je trener sa PRO licencom za rad sa golmanima i ubuduće će voditi brigu o spremnosti i formi Bačkinih čuvara mreže. Kondicioni trener koji je zadužen za fizičku pripremu igrača je Stefan Petrović trener sa UEFA A licencom. Novo lice u stručnom štabu Bačke je Dejan Fijala trener sa UEFA A licencom, trener zadužen za analizu i individualan rad sa igračima.

Dejan Čelar

U trenažnom procesu mnogo će se pažnje posvetiti na individualnom radu sa igračima u svim linijama tima i gde će se mnogo pažnje posvetiti analizi svakog treninga i utakmica kao i svakog igrača ponaosob što kroz rad na treninzima, što kroz igre na utakmicama. Svaki trening biće sniman a potom i analiziran od strane stručnog štaba.

Branislav Bajić

Stevan Knežević i Branislava Vidić
Stefan Petrović
Čelar sa saradnicima

Medicinski blok činiće Dr Goran Stupar i fiziotarapeut Branislava Vidić. U ekonomatu zaduženi za opremu igrača biće i dalje Marija Sabo i Suzana Lovas, dok će brigu oko terena voditi Željko Pejčić.