Naslovna / Vesti / Najave / U Surdulicu po povoljan rezultat!

U Surdulicu po povoljan rezultat!

Bačka posle dvonedeljne pauze ovog vikenda gostuje Radniku u Surdulici.

Posle pauze zbog obaveze reprezentacije nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije.

Nakon nezasluženog poraza od Radničkog u Bačkoj Palanci, puleni Zorana Govedarice odlaze u goste Radniku u Surdulicu gde će pokušati da ostanu neporaženi i u Bačku Palanku donesu povoljan rezultat koji bi im povećao šanse za opstanak u superligaškom karavanu.

Posle mnogo podignute prašine koja se podigla posle utakmice sa Nišlijama, stanje u klubu je redovno i uveliko se vrše pripreme za gostovanje u Surdulici.

Bačka na megdan Radniku ide bez suspendovanog kapitena Trivunovića, te Filipa Bajića i golmana Ivana Konovalova. I pored kadrovskih problema igrači i stručni štab na čelu sa šefom stručnog štaba Zoranom Govedaricom se nadaju da u Surdulici mogu do bodova, jer je Bačka bolje plasirana ekipa od Radnika koja ima tri boda manje od Palančana.

U ekipi Radnika je došlo do promene šefa stručnog štaba, umesto Bratislava Živkovića ekipu će prvi put protiv Bačke voditi Simo Krunić. To dovoljno govori da i Radnik očekuje da od duela sa Bačkopalančanima krenu ka opstanku.

Biće zanimljivo u Surdulici . Utakmica između Radnika i Bačke na programu je u subotu 1. aprila na stadionu Radnika u Surdulici sa početkom u 17 časova.

Napred Bačka!!!