Naslovna / Vesti / Pripreme / U Bačkoj krenula rekondtrukcija igračkog kadra

U Bačkoj krenula rekondtrukcija igračkog kadra

Fudbaleri i stručni štab “Plavih” već su desetak dana na zasluženoj pauzi, ali rukovodstvo kluba radi punom parom.

Bačka je jesenji deo sezone završila na 4. poziciji sa 37 osvojenih bodova, a kako je cilj s početka sezone bio ekspresan povratak u Superligu Srbije, onda se može reći da je Bačka na dobrom putu da to i ostvari.

Shodno tome rukovodstvo kluba je napravilo analizu jesenje polusezone i odlučilo se na rekonstrukciju igračkog kadra. Uprava kluba želi da napravi klub tim za Superligaško takmičenje, da ovih šest meseci pripreme tim koji će izboriti ulazak u elitu, a onda i ravnopravno se takmičiti sa ostalim ekipama u Ling Long Superligi Srbije.

Kako svaka rekonstrukcija tima zahteva prvo raskide ugovora sa igračima koji nisu “ispunili očekivanja” rukovodstvo kluba zahvalilo se na saradnji nekolicini prvotimaca.

Sporazumni raskid ugovora dobili su: Perić Ivan, Gajić Nikola, Milanov Jovan, Milovanović Nemanja, Asani Elvir, Simić Marko, Kukić Dejan dok je pozajmica istekla Despotu Obrenoviću.

Biće i novih igrača u redovima Bačke. Uprava kluba danonoćno radi na dovođenju novih igrača. Prva pojačanja treba očekivati posle Novogodišnjih i Božićnih praznika.

Bačka sprema ozbiljnu ekipu da ispuni zacrtano, a to je povratak u Superligu Srbije.