Naslovna / Vesti / Intervju / TRIVO ILIĆ: Borićemo se do kraja

TRIVO ILIĆ: Borićemo se do kraja

Novi šef stručnog štaba Bačke, Trivo Ilić je pred utakmicu 37. kola Superlige Srbije u kojoj Bačka sutra od 16 h gostuje ekipi Voždovca na konferencji za novnare koja je danas održana u prostorijama kluba istakao:


– Pre svega moram da kažem da nam neće biti nimalo lako gde imamo jako težak zadatak.

– Zadovoljan sam kako su momci radili i trenirali ove nedelje i mislim da su psihološki prebrodili ovaj za nas težak poraz od ekipe Rada. Medjutim, mi smo spirtisti i izaćemo na megdan ekipi Voždovca da se ravnopravno nadigravamo i probamo da dobijemo jednu odličnu ekipu kao što je Voždovac. Imamo ekipu kakvu imamo i u ova dva poslednja kola ćemo igrati u izmenjenom sastavu, jer imamo dosta povređenih standardnih igrača, te ćemo u ova dva kola pružiti šansu nekim igračima iz omladinskog pogona koji su dosadašnjim radom i igrama ovaj poziv i zaslužili.

– Moja neka strategija i filozofija jeste da se daje šansa mladim igračima i smatram da konačno treba da se napravi spona zmeđu omladinskog pogona i prvog tima, a ne da kao do sad da to deluje kozmetički.

– Kao što sam i rekao, igramo protiv jedne odlične ekipe koja igra dobar fudbal. Igraju u specifičnim uslovima, te smo i mi trenirali na takvoj podlozi gde su se igrači adaptirali pa se nadam da će moji igrači dati maksimum. Svako ko me poznaje zna da sam borac i da se borim do kraja, a to isto tražim od svojih igrača, da budemo dobri u igri i da se bez obzira kakav rezultat bio, dobar ili loš, da se svi pogledamo u oči i kažemo da smo dali sve od sebe.

– Pazite, Bačka Palanka je lep grad , ljudi vole fudbal. Na našem stadionu svaku utakmicu bude od 3 do 5 hiljada ljudi. Grad zaslužuje Superligaša i mi ćemo sve učiniti da svojim igrama u ova dva kola sačuvamo Superligaški status-završio je svoje izlaganje šef stručnog štaba Bačke, Trivo Ilić.