Naslovna / Vesti / Stanko Svitlica je novi direktor OFK “BAČKE”

Stanko Svitlica je novi direktor OFK “BAČKE”

Nekadašnji prvotimac Bačke, a potom i igrač Partizana, Čukaričkog, Visle iz Krakova, Legije iz Varšave kao i Nemačkog Hanovera, novi je direktor Bačke.
Stanko je posle uspešne igračke karijere uplovio u menadžerske vode i u tom poslu takođe ima mnogo uspeha i u saradnji sa Stevanom Dikom Stojanovićem ima svoju agenciju koja izuzetno uspešno posluje.

Na poziv rukovodećeg kadra OFK “Bačke” Stanko je prihvatio poziv da sedne u direktorsku fotelju našeg kluba i već od sutra krene sa reorganizacijom svih sruktura u klubu.

Kao direktor OFK “BAČKE” Svitlica će nositi najveću odgovornost u klubu na planu stabilizacije kluba, prodaje igrača, dovođenja novih sponzora u klub, kao i u praćenju rezultata svih selekcija u klubu počevši od prve ekipe do najmlađe selekcije našeg kluba. Radiće se dosta na edukaciji trenera iz sopstvene škole kao i edukaciji samih igrača iz omladinskog pogona.

Smatramo da smo dolaskom Stanka Svitlice u klub na mesto direktora dobili pravog čoveka koji će sistematski podizati klub na još viši nivo i Bačku napraviti još boljim i stabilnijim klubom nego što je do sad bila .

Stanku Svitlici želimo mnogo uspeha i sreće i nadamo se da ćemo zajedničkim snagama Bačku izdići kao klub i krenuti ka ostvarivanju još boljih rezultata i novih uspeha.

STANKO, DOBRODOŠAO U OFK “BAČKU”

SREĆNO!!!

P