Naslovna / Vesti / Najave / Spektakl na “Vavi”! Bačka – Crvena Zvezda u subotu, 02. decembra

Spektakl na “Vavi”! Bačka – Crvena Zvezda u subotu, 02. decembra

Ove subote sprema se istinski spektakl na “Vavi”

Tačno u 13 časova krenuće “bubamara” sa centra na “Vavi” gde će u borbu za bodove krenuti lider na tabeli Super lige Srbije, Crvena Zvezda i naša Bačka koja iz meča u meč igra sve bolje i bolje.

Pred, nadamo se ispunjenim tribinama i odličnom atmosferom puleni Zvezdana Miloševića će učiniti sve da se isprse pred renomiranim protivnikom, gde će svojom agresivnošću i borbenošću, a posebno mitivacijom pokušati da iznenade “lidera” i “otkinu” mu bar bod.

Svi do jednog, igrači Bačke poručuju da očekuju veliku podršku svojih “Bačkista”, pred kojima kako ističu imaju obavezu da “izgaraju” na terenu od prvog do poslednjeg minuta utakmice i na taj način zahvale svima na podršci na “vetru u leđa” koji dolazi sa tribina “Vave”.

U svlačionici “Plavih” vlada odlična atmosfera pred meč sa Crvenom Zvezdom. Igrači jedva čekaju da počne utakmica gde kako kažu “Zvezdi se ne preti! Zvezda se poštuje, ali i mi imamo pravo na nadu da Zvezdu možemo iznenaditi”! Poruka je svlačionice “Plavih”.

Tim menadžer, Zvezdan Milošević i njegovi saradnici imaju dosta posla u pripremi same utakmice sa Crvenom Zvezdom o izboru taktičkih zadataka koje će postaviti pred svoje igrače. Do sad Milošević je pokrenuo ekipu, promenio pristup igrača ka obavezama koje imaju i uz promenu sistema igre napravio veliki pomak u igri “Plavih” što je donelo bolju igru, a samim tim i bolje rezultate za ovo kratko vreme od kad je preuzeo kormilo Bačke.

Sve ovo trebalo bi da se manifestuje upravo pred liderom, Crvenom Zvezdom koja ove jeseni igra odlično, gde je zasluženo na čelu Super lige Srbije uz to je i na pragu da posle dužeg niza godina proleće dočeka u Evropi.

Motiva ima na pretek! U taboru “Plavih” zato svi u glas pozivaju “Bačkiste” da ih kao i do sad podrže i budu 12. igrač, a uz “vetar u leđa” probaju da iznenade lidera.

Subota 02. decembar

Stadion: Slavko Maletin – Vava

Početak: 13 časova

OfK “BAČKA” – FK “CRVENA ZVEZDA”

NE ŠTEDI DLANOVE, NE ŠTEDI GLAS
AJMO ZAJEDNO SVI U GLAS!

NAPRED BAČKA, NAPRED PLAVI DA SE NA VAVI OPET SLAVI !!!

P