Naslovna / Vesti / Izveštaj / Rad – Bačka 0:0

Rad – Bačka 0:0

Stadion: Kralj Petar Prvi, Beograd

Glavni sudija: MAKSIMOVIĆ Đorđe Pomoćnici: OLAJOŠ NAĐ Matija, ŠUTULOVIĆ Milan, VUJOVIĆ Majo

FK RAD: Zogović, Denić, Lukić, Lutovac, Mladenović, Petrović, Renduli, ć Vico, Volkov, Vujačić, Zpnjić

OFK BAČKA: Jevrić, Balabanović, Nikolić, Bjeloš, Živković, Makarić, Šarac, Spremo, Radinović, Trivunović, Varga

Večerašnji duel na stadionu Kralj Petar I je bio susret dve podjednake ekipe gde je domaća ekipa Rada imala dva boda prednosti u odnosu na goste iz Bačke Palanke i gde su “Građevinari” pred ovaj susret važili za blage favorite u ovom meču i gde su se pristalice domaćih nadale da će ekipa rada stići do nova tri boda.

Međutim, gosti iz Bačke Palanke nisu tako mislili i u meč su ušli spremni što se najbolje pokazalo u prvih 45. minuta gde je Bačka dominirala, imala veći posed lopte, a to da su gosti bili bolji rival na terenu pokazuje i činjenica da igrači Rada u prvih 45. minuta nijednom nisu uputili udarac ka golu nezaposlenog Nemanje Jevrića, dok je golman domaćih Bojan Zogović bio najzaposleniji pojedinac na utakmici u prvih 45. minuta.

Kako je završeno prvo poluvreme tako je nastavljeno i drugo. Gosti više angažovaniji, držali su konstatno loptu u svom posedu, dok se ekipa Rada bazirala na odbranu svog gola pa pokušavala iz kontri i polukontri koje su gosti iz Bačke Palanke uspešno zaustavljali ispred svog kaznenog prostora.

Kako je počela tako se i završila ova utakmica.

Gosti bolji rival u svih 90. minuta i svakako mogu da žale što u Bačku Palanku nisu poneli sva tri boda. Šta reći za ekipu Rada koja nije uspela da uputi jedan udarac u okvir gola gostiju za svih 90. min igre.

U narednom kolu ekipa Bačke dočekuje ekipu Čukaričkog na svom stadionu u Bačkoj Palanci.