Naslovna / Vesti / Pripreme / Prozivka u ponedeljak, 11. juna

Prozivka u ponedeljak, 11. juna

Posle nešto više od tri nedelje odmora od Superligačkog fudbala, ekipa Bačke stratuje sa pripremama za narednu sezonu u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji.

Šef stručnog štaba Bačke Dejan Čelar je za ponedeljak 11. jun sa početkom u 9 časova zakazao novo okupljanje i zvaničan početak priprema za narednu sezonu.

Planirano je da se u prvih nedelju dana radi na uvođenju igrača u sam trenažni proces gde će se odraditi i par testiranja radi provere fizičkih sposobnosti igrača kako bi stručni štab imao uvid u trenutnu spremnost svakog pojedinca kako bi kroz dalji rad “dozirali” opterećenja svakom igraču ponaosob.

Od 11. juna pa sve do 24. juna Bačka će trenirati u Bačkoj Palanci dva puta dnevno, da bi se 24. juna krenulo put Kopaonika, tačnije u Brzeće, inače staru bazu Plavih gde će ekipa sprovesti glavni deo priprema i odigrati par kontrolnih utakmica sve do 8. jula kada je planiran povratak za Bačku Palanku gde će se nastaviti sa uigravanjem ekipe i osvežavanjem igrača do samog starta Super lige koji je zakazan za 21. jul.

Ambicije Palvih u novoj sezoni su plasman među prvih osam ekipa posle regularnog dela sezone, tj ulazak u PLAY OFF Super lige.