Naslovna / Vesti / PRODAJA ULAZNICA ZA UTAKMICU BAČKA – PARTIZAN OD ČETVRTKA

PRODAJA ULAZNICA ZA UTAKMICU BAČKA – PARTIZAN OD ČETVRTKA

Povodom utakmice 22. kola Super lige Srbije između Bačke i Partizana koja je na programu u subotu 16. februara sa početkom u 13 časova na stadionu Slavko Maletin “Vava” danas je u prostorijama kluba održan sastanak rukovodstva kluba i policije, gde je kako zakon o sportu i spotskim manifestacijama nalaže donešeno nekoliko Odluka vezanih za samu utakmicu koja je okarakterisana kao utakmica visokog rizika.

Prodaja ulaznica za ovu utakmicu vršiće se u klupskim prostorijama u četvrtak i petak od 9h do 17 h.

Prodavaće se ulaznice za obe tribine i cena ulaznica je 500 dinara. Ulaznice plaćaju svi, a pri kupovini ulaznica potrebno je pokazati lični dokument, jer jedna osoba može da kupi najviše četiri karte.

Moke se navijači koji imaju sezonske ulaznice da u četvrtak i petak od 9h do 17 h dođu u prostorije kluba i dobiju pozivnice za ovaj susret, jer na stadion neće moći ući sa sezonskim kartama.

Na zapadnu tribinu stadiona Slavko Maletin “Vava” moći će da uđu samo pristalice i simpatizeri Bačke, dakle na zapadnu tribinu neće biti dozvoljen ulaz nikom ko na sebi bude imao obeležja protivničkog kluba, u ovom slučaju FK Partizan.

Istočna tribina stadiona Slavko Maletin “Vava” rezervisana je isključivo za navijače Partizana.

Pošto je utakmica između Bačke i Partizana proglašena utakmicom visokog rizika, mole se navijači oba kluba da na stadion Slavko Maletin “Vava” dođu ranije kako bi se izbegle nepotrebne gužve i samim tim omogućilo pripadnicima MUP-a da nesmetano obavljaju svoj posao.

Kapije stadiona Slavko Maletin “Vava” biče otvorene u 10h, dakle tri sata pred početak duela između Bačke i Partizana.

P