Naslovna / Vesti / Pripreme / PRIPREME: Šest pobeda, jedan remi i jedan poraz!

PRIPREME: Šest pobeda, jedan remi i jedan poraz!

Fudbaleri Bačke iz Bačke Palanke spremno dočekuju start Super lige Srbije gde će za razliku od prošle, debitantske sezone Bačka imati ambiciju da se domogne Play Off-a posle regularnog dela sezone u koju po rečima ljudi iz stručnog štaba ekipa ulazi maksimalno spremno i motivisano u nastojanju da se što pre ispune zacrtani ciljevi koji su postavljeni pred igrače i stručni štab.

Foto: Stojan Maleš
Strucni štab je zadovoljan urađenim u pripremnom periodu, imaju samo reči hvale na račun svih igrača i što se tiče rada i ponašanja na terenu i van njega.
Podsećanja radi, Bačka je od početka priprema odigrala osam kontrolnih mečeva gde je yabeleženo 6 pobeda 1 remi i 1 poraz yz impozantnu gol rayliku od 25 datih i samo devet primljenih golova.

Posebno raduje podatak da su fudbaleri Bačke na osam utakmica postigli 25 golova, gde se svaki iskreni “BAČKISTA” nada da će “PLAVI” krioz takmičenje u Superligi zadržati ovakvu efikasnost što je duže moguće.

U generalnoj probi pred start Super lige koji je zakazan za sledeći vikend 22. jul, Bačka je odigrala utakmicu u Gornjoj Varoši protiv domaće ekipe Zemuna i savladala je rezultatom 3-2, gde su golove za Bačku postigli Bjeloš Miroslav(2) i Mićić.

Ovom utakmicom Bačka je uspešno okončala pripreme za narednu sezonu, a već narednog vikenda ekipa Bačke u prvom prvenstvenom kolu gostuje u Subotici ekipi Spartaka ŽK.

Utakmica je na programu u subotu 22. jula na gradskom stadionu u Subotici a početak je zakazan za 20 časova.