Naslovna / Vesti / Pripreme / Pripreme po planu! Bačka u 1. kolu gostuje u Subotici!

Pripreme po planu! Bačka u 1. kolu gostuje u Subotici!

U svoju drugu Superligašku sezonu ekipa Bačke ulazi sa većim ambicijama i ciljevima, stoga se u planu i programu u sklopu pripremnog perioda sve odvija po planu pa ispod krova stadiona Slavko Maletin „Vava„ sve vrvi i puca od rada koji su pred igrače nametnuli treneri Mitrović, Ofenbeher, Maletaški i Knežević, gde igrači sve postavljene zadatke izvršavaju bez pogovora.

Fudbaleri Bačke su prošlog vikenda odigrali prvu kontrolnu utakmicu sa zonašem Mladost iz Novog Sada i savladali ga rezultatom 4-0 .

Svi igrači su dobili šansu da se pokažu i dokažu, već u subotu Bačka ide u Staru Pazovu gde će u kući fudbala FSS odigrati svoju drugu kontrolnu uzakmicu protiv Čukaričkog da bi posle te utakmice ekspedicija Bačkopalanačkog superligaša otišla u Brzeće podno Kopaonika na dvonedeljne pripreme gde će ekipa raditi i odigrati još par kontrolnih utakmica, kako bi se što bolje spremila za početak nove sezone.

Kad smo već kod početka nove sezone, juče je u kući fudbala u Staroj Pazovi izvučen raspored za sezonu 2017/2018. i ekipa Bačke na samom startu Super lige imaće jako težak raspored.
U prvom kolu Bačka gostuje u Subotici ekipi Spartaka ŽK, u drugom kolu na „Vavu„ dolazi Voždovac, dok će Bačka u trećem kolu gostovati na Karađorđu ekipi Vojvodine, dok u četvtvrtom kolu u Bačkoj Palanci gostuje ekipa Napredka, da bi u petom kolu Bačka gostovala na Marakani Crvenoj Zvezdi, dok bi u šestom kolu na „Vavi„ gostovala ekipa Mladosti iz Lučana i tako redom….

Nema šta, jako težak početak je pred igračima Bačke ali svi smo optimisti po pitanju ostvarivanja ambicija i ciljeva i nadamo se najboljem.

NAPRED PLAVI !!!

P