Naslovna / Vesti / Mlađe selekcije / Prestavljen novi direktor i treneri mlađih kategorija Bačke!

Prestavljen novi direktor i treneri mlađih kategorija Bačke!

Danas se u klupskim prostorija Bačke održala mala svečanost.

Naime, fudbalski klub Bačka je imenovala direktora mlađih selekcija kao i trenere omladinske, kadetske, kao i pionirske selekcije i trenera golmana u mlađim selekcijama kluba.

Poverenje da koordinira omladinskom školom pripala je g-dinu Svetozaru Boškovu koji će u narednom periodu voditi računa o organizaciji i funkcionisanju mlađih selekcija.

Tehnički direktor kluba, Lazar Vještica otvorio je ovu svečanost gde je prvo pozdravio sve prisutne i poželeo sreću i uspeh u radu kako novom direktoru Boškovu, tako i trenerima.

Boškov se zahvalio direktoru Vještici na lepim rečima uz obećanje da će sa svojom grupom trenera učiniti sve da se sve selekcije Bačke vrate na “staru stazu” koja vodi ka uspehu.

Nakon toga pristupilo se potpisivanju ugovora. Omladince Bačke će i dalje voditi Marko Jovanić koji je i pokrenuo ove mlađe selekcije našeg kluba i koji sa velikim uspehom radi u klubu već dve sezone.

Kadetsku selekciju će i dalje nastaviti da vodi Ivan Stojković koji je u predhodnom periodu posao odradio na najvišem mogućem nivou i od kojeg se očekuje da nastavi sa istim uspehom da vodi kadete Bačke.

Selekciju pionira vodiće Branislav Gajić dugogodišnji igrač i kapiten Bačke koji će selekciju pionira svojim znanjem i iskustvom voditi kroz pionirsku ligu i pokušati ove dečake da usmeri na pravi put u razvoju svoje ličnosti i svoje fudbalske karijere.

Rad sa golmanima poveren je Dejanu Samatoviću koji će biti zadužen za rad sa golmanima mlađih kategorija u klubu i od kojeg se očekuje da pre svega svojim predanim i marljivim radom pripremi mlade golmane u nastojanju da jednog dana stanu na gol prve ekipe Bačke. Dejan je inače svojevremeno prošao kroz sve selekcije Bačke.

Direktoru Boškovu i svim trenerima želimo puno sreće i uspeha.

SREĆNO!!!

P