Naslovna / Vesti / Povratak Zorana Govedarice

Povratak Zorana Govedarice

Zoran Govedarica je stari-novi šef stručnog štaba Bačke.

Danas je u prostorijama kluba upriličena promocija novog kormilara Plavih.
Prisutnim prestavnicima medija prvo se obratio tehnički direktor kluba Lazar Vještica koji je pozdravio sve prisutne i ujedno rekao da se klub odlučio da opet zajedno sa Zoranom Govedaricom uspostavi saradnju i imenuje ga za šefa stručnog štaba i poželeo strategu “Plavih” puno uspeha i srece u ispunjavanju zajrdničkih ciljeva.
 
Sportski direktor kluba Mile Tešić je poželeo dobrodoślicu Zoranu Govedaricu i izrazio nadu da će jednim kvalitetnim i dobrim radom i igrama što pre obezbediti opstanak u Super ligi Srbije i ujedno je čestitao Govedarici na ponovnom preuzimanju dirigentske palice prvog tima OFK “BAČKE”.
Zoran Govedarica je pozdravio sve prisutne predstavnike medija  i istakao da je sa oduševljenjem prihvatio poziv čelnih ljudi sa stadiona Slavko Maletin “Vava” i da je odlično upućen u zbivanja u klubu Govedarica je naglasio da je u prošlom mandatu uspeo da ostvari ciljeve kluba te se nada da će to uspeti i ovoga puta. Posle prvog mandata na klupi Bačke, Zoran je imao odličnu epizodu u Crnoj Gori vodeći Grbalj i Podgoričku Budućnost i zbog porodičnih razloga morao da se vrati u Novi Sad i četiri meseca koliko je bio odsutan iz fudbala stizao je da isprati igre Bačke da se odmori i prihvati se poziva da opet sedne na klupu Bačke i da opet sa istim zadacima ispuni zajedničke ciljeve svih u klubu.
 
– Znam šta za navijače Bačke znači sam kub i znam koliko ti navijači nose ekipu i drago mi je śto ćemo svi zajedno zajedničkim snagama Bačku što pre uvesti u mirnu luku  i na vreme obezbediti opstanak. Bačka kao klub zaslužuje mnogo više mesto nego gde se sada nalazi -završio je svoje izlaganje novi šef stručnog štaba Plavih Zoran Govedarica.