Naslovna / Vesti / Izveštaj / Poraz Plavih za kraj priprema u Turskoj Bačka – Arda 1-4 (0-3)

Poraz Plavih za kraj priprema u Turskoj Bačka – Arda 1-4 (0-3)

Fudbaleri Bačke danas završavaju pripreme u Antaliji i sutra u jutarnjim satima napuštaju Belek i vraćaju se u Bačku Palanku na finalizaciju priprema pred start prolećne polusezone koji je zakazan za sledeći vikend, a Plavi prolećni deo otvaraju utakmicom protiv ekipe Partizana.

Zadnjeg dana boravka u Antaliji Bačka je odigrala i poslednju pripremnu utakmicu protiv Danskog prvoligaša Arde i doživela ubedljiv poraz rezultatom 4-1 gde je posle prvih 45 minuta rezultat bio 3-0 u korist Danske ekipe.

Šef stručnog štaba Bačke i danas je mešao karte te je u poslednjih 30 minuta susreta sa Lingbzjem, a na teren je izašla ekipa koja je projektovana da počne utakmicu sa Crno-Belima narednog vikenda.

U tih poslednjih 30 minuta Bačka je bila ravnopravan rival ekipi Arde i uspela je preko Nebojše Gavrića da postigne i pogodak za konačnih 4-1 za Dansku ekipu.

Fudbaleri Bačke će po povratku u Bačku Palanku dobiti slobodno do utorka popodne kada će se ponovo okupiti i udariti „GLAZURU“ ovih zimskih priprema i odpočeti operaciju zvanu Partizan.

P