Naslovna / Vesti / Pripreme / Plavi startuju sa “krova”! Danas održan žreb za novu sezonu Super lige Srbije

Plavi startuju sa “krova”! Danas održan žreb za novu sezonu Super lige Srbije

Danas je u kući fudbala u Staroj Pazovi održan žreb za takmičenje u sezoni 2018/2019. Super lige Srbije.

Bačka će novu sezonu otvoriti gostovanjem na Dušanovcu ekipi Voždovca 21. jula, da bi 28. jula na “Vavi” dočekala ekipu Spartaka na premijernom meču u novoj sezoni pred svojim navijačima.

Treće kolo puleni trenera Dejana Čelara gostuju pod “Bagdalom ” ekipi Napretka iz Kruševca, da bi u četvrtom kolu u Bačku Palanku došla ekipa Čukaričkog.

U petom kolu ekipa Bačke gostovaće Vojvodini da bi u šestom kolu ekipa Bačke dočekala ekipu Radnika iz Surdulice. U sedmom kolu Bačka odlazi na megdan Partizanu u Humsku da bi u osmom kolu Super lige u Bačku Palanku došla ekipa Mladosti iz Lučana.

Deveto kolo donosi gostovanje u Gornjoj Varoši ekipi Zemuna, da bi u 10. kolu ekipa Bačke dočekala ekipu Rada.

Zatim u 11. i 12. kolu ekipu Bačke očekuju dva gostovanja. Prvo u 11. kolu Plavi odlaze na megdan Mačvi u Šabac, da bi u 12. kolu na red došlo gostovanje ekipi Dinama u Vranju.

Komšiski derbi sa ekipom Proletera iz Novog Sada u Bačkoj Palanci zakazan je za 13. kolo na stadionu Slavko Maletin Vava, da bih u 14. kolu usledilo gostovanje na našem najvećem stadionu aktuelnom šampionu ekipi Crvene Zvezde. U 15. kolu ekipa Bačke će na svom terenu ugostiti ekipu Radničkog iz Niša.

Jesenji deo sezone završava se 15. decembra, dok je nastavak sezone tj start prolećnog dela prvenstva planiran za 06. februar 2019.

P