Naslovna / Vesti / Najave / Plavi sa pripremama startuju u ponedeljak, 24. juna

Plavi sa pripremama startuju u ponedeljak, 24. juna

Od ponedeljka 24. juna na stadionu Slavko Maletin “Vava” biće veoma radno.

Šef stručnog štaba Trivo Ilić izvršiće prozivku igrača u 17 h, čime će i zvanično krenuti pripreme Bačke za narednu sezonu u Prvoj ligi Srbije.

Svi ljubitelji fudbala i simatizeri Bačke sa velikim nestrpljenjem i znatiželjom iščekuju da vide s kakvim igračkim kadrom će Bačka otpočeti pripreme za takmičenje u Prvoj ligi Srbije, jer je skoro ceo tim “Plavih” raspušten posle ispadanja iz Superlige Srbije.

Šef stručnog štaba Bačke Trivo Ilić na početak priprema pozvao je i petoricu talentovanih igrača iz Omladinske škole što je i najavio kad je preuzimao kormilo “Plavih” da će dati prostora i talentovanim dečacima da treniraju i rade sa seniorskom ekipom što je za razliku od prethodnih godina jedna velika novina i treba je podržati.

Igrački kadar “Bačke” biće potpuno izmenjen, ali ciljevi će ostati isti. Povratak među Superligaše od naredne sezone je svakako veliki izazov za sve u klubu. Uz ambicioznost, stručnost i predanost u radu stručnog štaba koji svakako poseduju, verujemo da će Bačka svojim igrama i rezultatima kroz takmičenje u Prvoj ligi Srbije uspeti da ispuni svoje ciljeve i već od naredne sezone se vrati u Superligu Srbije.

PLAVI, SREĆNO!!!

P