Naslovna / Vesti / Palančani upalili motore! Danas prošla prozivka!

Palančani upalili motore! Danas prošla prozivka!

Bačkopalanački superligaš OFK “Bačka” danas je započeo pripreme za prolećni deo sezone u kojoj će ekipa pokušati da obezbedi opstanak u superligaškom društvu, stoga u taboru “Plavih” svi očekuju da proleće bude berićetnije i sretnije do ispunjenja konačnog cilja a to je opstanak.

Foto: Mile Kremenović

Šef stručnog štaba Zoran Govedarica izvršio je prozivku igrača tačno u 10 č na stadionu Slavko Maletin Vava da bi se potom otišlo u obližnju sportsku dvoranu “Tikvara” na prvi zajednički trening u novoj godini.

Što se igračkog kadra tiče, svlačionica na stadionu Slavko Maletin Vava je dupke puna. Dosta mladih i novih igrača se pojavilo na prozivci i uz “starosedeoce” i igrače priključene iz omladinskog pogona igrački kadar broji nešto više od 30 imena.

Pred Zoranom Govedaricom i njegovim saradnicima je dosta težak i naporan posao u smislu selekcije igrača i odabira ekipe koja će u prolećnom delu sezone pokušati da obezbedi Palanačkim ljubiteljima fudbala da i naredne sezone gledaju superligaški fudbal na “Vavi”.

Foto: Mile Kremenović

Imajući u vidu da se prelazni rok zahuktava i da će biti još dolazaka i odlazaka , agilna uprava Bačke radi danonoćno na formiranju igračkog kadra i obezbeđivanju uslova za nesmetan rad ekipe.

Na prvom okupljanju, šefu stručnog štaba Zoranu Govedarici javili su se sledeći igrači:

Nikolić, Ilić, Klisura, Filip Bajić, Bjeloš, Čeković, Trivunović, Mitrović, Đurić, Balabanović, Ivković, Zečević, Dukić, Macanović, Švonja, Luković, Jevrić, Stavrić, Stepanović, Apija, Koprivica, Kaluđerović, Župić, Marko Bajić, Kovačević, Ronald, Koprivica, Rodić, Plavanjski, Makarić, Đorđević

Šefu Zoranu Govedarici u prolećnom delu sezone pored Stevana Kneževića trenera golmana, pomagaće dva mlada, odlična stručnjaka željni dokazivanja, Bojan Ofenbeher kao prvi saradnik i Novak Maletaški kondicioni trener, zadužen za fizičku spremu igrača.

Igračima, stručnom štabu i upravi kluba želimo uspešan rad i ostvarenje zacrtanog cilja.

NAPRED PLAVI !!!