Naslovna / Vesti / Pripreme / Ovo su dosadašnja pojačanja Bačke!

Ovo su dosadašnja pojačanja Bačke!

Danas je u prostorijama kluba održana konferencija za medije, gde je rukovodstvo “Plavih” iznelo svoje ambicije i ciljeve za prolećnu polusezonu, a ujedno i prestavilo sve igrače koji su do sad pojačali redove Bačke u ovom prelaznom roku.

Prestavnicima medija koji su danas u povećem broju došli da isprate ovu konfrerenciju Bačkopalanačkog Superligaša najpre se obratio tehnički direktor kluba Lazar Vještica koji je izneo planove i ambicije najužeg rukovodstva kluba za prolećni deo sezone, a potom se krenulo sa prestavljanjem novajlija koji su pristigli u redove Bačke u zimskom prelaznom roku.

Rukovodstvo Bačke je ove zime bilo dosta aktivno po pitanju dovođenja novih igrača u svoje redove.

Do sad devet novih igrača je pristupilo Bačkoj a to su: Nikola Dimitrijević, Rastko Šuljagić, Igor Pantić, Luka Jovanić, Nikola Zvrko, Aleksandar Tasić, Nemanja Anđelkpvić, Miloš Bajić kao i najnovija pridošlica iz Slovenije Timotije Dodek.

Lazar Vještica je naglasio još da se radi o vrlo kvalitetnim igračima te da očekuje da će Bačka pružati još bolje partije na proleće nego jesenas. Da se uzda u ovaj igrački kadar i rad šefa Zvezdana Miloševića i njegovih saradnika i da očekuje da će Bačka nastaviti da niže dobre rezultate baš onako gde je stala jesenas, da će sad nastaviti i da misli da će ovaj igrački kadar da ispuni sve zacrtane ciljeve rukovodstva “Plavih” i poželeo novajlijama dobrodošlicu na stadion Slavko Maletin Vava u nadi da će zajedničkim snagama Bačku promovisati u što lepšem svetlu kroz igre na zelenom terenu, kako ponašanjem na terenu, tako i van njega.

Potom se pristupilo pojedinačnoj promociji svakog novajlije ponaosob.

Prvo pojačanje Bačke je Nikola Dimitrijević. Defanzivni bočni igrač koji je u Bačku došao iz Budućnosti iz Dobanovaca.

Rastko Šuljagić, golman koji ima bogatu inostranu karijeru . Zadnjih šest meseci proveo je u Inđiji odakle je došao u Bačku.

Aleksandar Tasić svojevremeno igrač Novog Pazara igra na poziciji veznog igrača. Zadnjih šest meseci proveo je u Moldaviji.

Nemanja Anđelković došao iz ČSK-a, a igra na čoziciji centralnog defanzivca.

Miloš Bajić zadnjih šest meseci proveo je u Bugarskoj. On je iskusan krilni vezni igrač koji će biti veliko pojačanje za naš klub.

Luka Jovanić je došao iz Dinama iz Pančeva. Talentovan špic igrač koji je u Srpskoj ligi u jesenjem delu polusezone postigao 8 golova. Radi se o mladom i perspektivnom napadaču.

Nikola Zvrko u Bačku je došao u iz Lučanske Mladosti, igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača.

Igor Pantić talentovan i perspektivni
vezni igrač došao u naš klub iz Radničkog 1945 iz Aranđelovca.

Timotije Dodek dolazi iz Slovenije a igrao je u Mariboru , zadnjih šest meseci proveo je u Hrvatskoj i igra na poziciji levog bočnog defanzivca.

Lazar Vještica je naglasio da Bačka još nije zaključila listu pojačanja i da očekuje da će se klub pojačati još sa jednim ili dvojicom igrača.

Bilo kako bilo, na stadionu Slavko Maletin Vava je bilo veoma radno i sad ostaje da stručni štab na čelu sa Zvezdanom Miloševićem sklopi mozaik kako bi Bačka bila još bolja na proleće i kako bi do razigravanja obezbedila opstanak u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji što je i primarni cilj ovog proleća.

Igračima, stručnom štabu i rukovodstvu “Plavih” želimo pre svega dobro zdravlje i uspešno proleće.

NAPRED PLAVI !!!