Naslovna / Vesti / “Otimačina” oko Nemanje Jevrića!

“Otimačina” oko Nemanje Jevrića!

Mladi i perspektivni čuvar mreže Bačke, Nemanja Jevrić od početka jesenje polusezone pruža izvaredne partije na golu „Plavih„ gde je svojim odbranama poodavno skrenuo pažnju na sebe, te je usledilo nekoliko poziva selektora mlade fudbalske reprezentacije do 21 god. Gorana Đorovića pod državnu zastavu i gde su mnogi agenti menadžerskih kuća bacili oko na “jedinicu” Bačke, te pomno prate učinak Jevrića kroz nastupe u Super ligi Srbije.

Nemanja Jevrić – Foto: Stojan Maleš
Nemanja je vredan i radan momak i sve svoje obaveze izvršava maksimalno profesionalno i sa velikom motivaciom da iz dana u dan bude sve bolji. Zaslužan za odličnu Nemanjinu formu kojom je skrenuo pažnju na sebe je i trener golmana Bačke Stevan Knežević, koji ima samo reči hvale za ovog mladog i perspektivnog golmana koji mu predviđa bogatu karijeru.

Nemanja potiče iz sportske porodice. Nemanjin stric Dragoslav Jevrić je svojevremeno branio gol Crvene Zvezde i državne reprezentacije, te Nemanja ima motiv više da se dokaže i pokaže među stativama.

U Bačkoj je dobio minutažu i priliku da se pokaže i dokaže i maksimalno je iskoristio u konkurenciji takođe mladih i perpektivnih golmana Lučića i Župića s kojima je odličan drug i prijatelj i kako kaže među njima vlada zdrava konkurencija gde su jedni drugima maksimalna podrška.

Jevrić je u nizu mladih i perspektivnih golmana koji su dobili šansu za kaljenjem i usavršavanjem u klubu, što pokazuje jasnu smernicu kluba da i ubuduće pruža šansu za usavršavanjem i kaljenjem mladih golmana. Nemanja je jedan od njih, dobio je šansu, iskoristio je, a zaslužio je svojim marljivim i predanim radom.

BRAVO NEMANJA!!!

P