Naslovna / Vesti / Izveštaj / Omladinci Bačke poklekli u Pančevu! Dinamo – Bačka 2-1

Omladinci Bačke poklekli u Pančevu! Dinamo – Bačka 2-1

Danas su omladinci Bačke gostovali u Pančevu gde su odigrali poslednji meč baraža za ulazak u Kvalitetnu ligu Srbije i doživeli poraz rezultatom 2-1 od spretnijeg domaćina koji se ovom pobedom plasirao u Kvalitetnu ligu Srbije.

Ostaje žal zbog neprolaska u Kvalitetnu ligu Srbije, ali trener Marko Jovanić s ponosom ističe da je zadovoljan igrom njegovih pulena u današnjem meču i da kad bih gledao subjektivno smatra da omladinci Bačke danas nisu zaslužili da dožive poraz po prikazanoj igri i dešavanjima na terenu.

Da su momci dali svoj maksimum i da ovih 14 momaka koji su doputovali u Pančevo zaslužuju sve pohvale, jer imajući u vidu da je ovo bio njihov 40. meč u sezoni, ovaj rezultat je uspeh i cela sezona se može oceniti kao uspešna.

Kada bi gledao objektivno, Jovanić kaže da ekipa Dinama zaslužuje ligu Srbije, da je Dinamo organizovan klub sa jasno definisanim ciljem na početku sezone, sjajnim uslovima za rad kao i da je ekipa Dinama odlično selektirana ekipa.

Jovanić kaže da ipak njegova ekipa na kraju ipak nije imala snage da napravi i taj poslednji korak.

Nekrije trener omladinaca Plavih da je ponosan na svoje momke i ima poruku za njih: “Divno je biti vaš prijatelj. Mi imamo samo našu priču” – završio je Marko Jovanić