Naslovna / Vesti / Ofenbeher i Maletaški: BAČKA treba da bude klub za razvoj mladih i talentovanih igrača

Ofenbeher i Maletaški: BAČKA treba da bude klub za razvoj mladih i talentovanih igrača

Bojan Ofenbeher i Novak Maletaški prvi saradnici šefa stručnog štaba Zorana Govedarice u razgovoru za klupski sajt naveli su da su došli u pravu sredinu za rad, gde su ih ljudi iz uprave a posebno igrači odlicno prihvatili i da su po njihovom mišljenju napravili pravi potez dolaskom u Bačku.

Bojan i Novak navode još da ovaj igrački kadar ima potencijal ne samo za opstanak u superligaškom društvu, već i za ravnopravnu borbu sa ostalim ekipama iz gornjeg dela tabele.

Bojan Ofenbeher – FOTO: Stojan Maleš

Isto tako navode da su izuzetno zadovoljni kako igrači rade na treninzima i da nemaju ni jednu zamerku na izvršavanju obaveza i ponašanje od svakog igrača ponaosob.

Osvrnuli su se i na jučerašnju utakmucu, odigranu sa ekipom Čukaričkog gde su zabeležili pobedu od 3-2. Međutim, kako navode više od retultata ih raduje pristup i zalaganje svih igrača i da je to pravi put za postizanje što boljih rezultata i ispunjavanje zacrtanih ciljeva.

Novak Maletaški – FOTO: Stojan Maleš

Momci su složni u jednoj stvari , a to je da OFK “BAČKA” treba da bude klub za razvioj mladih i talentovanih igrača koji će uz određenu minutažu i pravi rad napraviti pravi iskorak ka daljim koracima svoje karijere.

Bojanu i Novaku želimo dobrodošlicu u naš klub i želimo im da kroz predan i marljiv rad naprave odlične rezultate ovog proleća u Bačkoj Palanci uz pomoć i ostalih članova stručnog štaba na čelu sa Zoranom Govedaricom.