Naslovna / Vesti / Nikola Dimitrijević prvo zimsko pojačanje u redovima Bačke!

Nikola Dimitrijević prvo zimsko pojačanje u redovima Bačke!

Prvo zimsko pojačanje u redovima Bačke je Nikola Dimitrijević (1991.), ofanzivni bočni igrač-bek koji je u klub iz grada sa leve obale Dunava došao iz FK “Budućnost” Dobanovci.

Nikola Dimitrijević – Foto: Stojan Maleš

Pred nekoliko okupljenih prestavnika “sedme sile” Nikola je prvo potpisao ugovor uz neizbežno fotografisanje, a zatim se obratio prisutnima i izneo svoja očekivanja.

Da li si pretio igre tvog sadašnjeg kluba u predhodnom periodu?

– Pratio sam igre mog sadašnjeg kluba koliko sam moga i uvideo da se radi o jednoj dobroj ekipi sa dosta kvalitetnih igrača pored kojih ću moći pre svega da napredujem i zajedno sa njima da ostvarujem dosta dobre rezultate.

Bjedov, Dimitrijević i Tešić – Foto: Stojan Maleš

Koja su Nikolina očekivanja u nastavku prvenstva?

– Na proleće svakako očekujem da zajedno sa svojim novim saigračima što pre ispunimo zacrtani cilj a to je opstanak u elitnom rangu i da uz što više kvalitetnih partija na proleće probamo da napravimo što bolji rezultat – jasan je Dimitrijević.

Nikola inače igra na poziciji ofanzivnog bočnog igrača i sigurno da njegove odlične parije u dresu Dobanovčana nisu protekle nezapaženo, te je sportski sektor Bačke upravo u Nikoli video pojačanje za nastavak prolećne polusezone u Superligaškom karavanu.

NIKOLA, DOBRODOŠAO I SREĆNO!!!

P