Naslovna / Vesti / Izveštaj / Nerešen izhod između dva imenjaka

Nerešen izhod između dva imenjaka

BAČKA – BAČKA 1901 1-1 (1-1)
Stadion: SRC “Tikvara”
Gledalaca: 200

Glavni sudija: Tomislav Mudrinić
Pomoćnici: Dejan Šolaja i Stanišić Savo (svi iz Bačke Palanke)
Strelci : 1-0 Simić 28. min 1-1 Manojlović 45. min

Druga kontrolna utakmica Bačke ptotiv imenjaka iz Subotice rezultatski je bila neuspešna po pulene šefa stručnog štaba Trive Ilića, ali po prikazanoj igri, mogli bi samo rekći da je ova provera bila uspešna.

Naime, naš klub je posebno u prvih 45 minuta bio nadmoćniji rival na terenu, stvorio nekoliko stopostodnih šansi za pogodak od kojih je bila najbolja koju je imao Vido Marković u 33. minutu kada je na polovini tereni prevario svog čuvara i suštio se ka golmanu gostiju, odlicno šutirao, ali je za malo bio neprecizan.

Gosti takođe zaslužuju sve pohvale za borbenost i zalaganje. Za takav pristup nagrađeni su pogotkom u 45. minutu kada je Manojlović pobegao odbrani “Plavih” i matirao golmana Ćirića.

U drugih 45. minuta igralo se otvoreno na obe strane. Obe ekipe za ofu fazu priprema su pokazale visok nivo fizičke pripremljenosti, ali se primetilo da nedostaje svežine i da su noge još uvek teške.

Bilo je dosta povoljnih prilika za gol, ali se rezultat nije promenio.

Sledeću proveru ekipa Bačke ima već u nedelju od 19 h kada će na stadionu Slavko Maletin “Vava” dočekati ekipu TSC iz Bačke Topole.