Naslovna / Vesti / Milan Makarić: Želja dres sa nacionalnim grbom!

Milan Makarić: Želja dres sa nacionalnim grbom!

Milan Makarić dvadesetdvogodišnji igrač sredine terena, novi je član Bačke.

U Bačku Palanku Milan je došao iz ekipe Spartaka Ždrebčeve krvi i kako sam kaže došao je u Bačku sa željom da se nametne stručnom štabu “Plavih” i dobrim partijama zasluži poziv selektora Slavoljuba Muslina i zaduži dres seniorske reprezentacije, što mu je velika želja.

Milan Makarić

Milan je rodom iz Stjepanovićeva i od malih nogu počeo je da “pika” loptu u matičnom klubu Omladinac sa svega 6 god.

Milan kaže da se nije dvoumio u izboru novog kluba odmah se odlučio da mu sledeća destinacija bude Bačka Palanka jer je dobro upoznat sa dešavanjima u klubu i politikom kluba koja pruža šansu mladim i talentovanim igračima da se pravilno razvijaju kroz rad u klubu što će im pomoći u daljoj karijeri.

Milan kaže da dobro poznaje i nekolicinu novih saigrača i da je sa nekima imao priliku da igra. Makarić navodi još da se nada da će sa novim saigračima uspeti da ispuni cilj koji je pred njih stavila uprava kluba a to je opstanak u superligaškom društvu.

Kako i sam navodi, nije imao priliku da do sad sarađuje sa šefom stručnog štaba Zoranom Govedaricom, ali je primetio posle svega dva odrađena treninga da se radi dosta profesionalno i studiozno, te da se vodi računa o najsitnijem detalju u samom radu.

Milan tvrdi da je uveren da je napravio pravi odabir i pravi potez dolaskom u Bačku i da jedva čeka da se lopta zakotrlja na superligaškom terenima jer kako i sam kaže više voli da priča na terenu.

Tehnički direktor Lazar Vještica je odradio najveći deo posla prilikom dolaska Makarića u klub i njemu idu najveće zasluge što je ovaj odlični igrač iako mlad, ali sa dosta sakupljenog iskustva stigao na stadion Slavko Maletin Vava.

Milanu želimo puno sreće i uspeha i ugdan boravak u Bačkoj Palanci sa zajedničkom željom da se kako klubu tako i Milanu ispune jasno postavljeni ciljevi.

MILANE, DOBRODOŠAO U BAČKU PALANKU !!!