Naslovna / Vesti / Intervju / LUKA MIĆIĆ: Pripreme su bile teške, ali su mi prijale!

LUKA MIĆIĆ: Pripreme su bile teške, ali su mi prijale!

LUKA MIĆIĆ, ofanzivni vezni igrač Bačke upitan da za klubski sajt da nekoliko odgovora na postavljena pitanja. Odmah je pristao i prionuli smo na posao.

Luka je u junu 2017. došao u Bačku iz BSK “BORČA” i sjajnim igrama po dolasku u Bačku Palanku brzo se nametnuo šefu stručnog štaba Zvezdanu Miloševiću i odmah svojim igrama zadobio i poverenja “Bačkista” što je veoma važno.

Postavili smo Luki nekoliko pitanja i o on je uredno odgovorio o tek završenom pripremnom periodu, atmosferi u ekipi plavih i kakve su njegove ambicije u prolećnom delu Super lige.

OFK Bačka: Luka, kakvi su Tvoji utisci na kraju priprema, kako si podneo napore?

Luka: Utisci su sjajni, pripreme su pri kraju, ostala je još jedna nedelja u takmičarskom režimu i onda dolazi ono, za šta smo se spremali, glavni ispit, prvenstvo. Napore sam podneo bez velikih problema, osećam se spremno, kao i ostali saigrači. Pripreme su bile teške, ali su mi prijale. Mislim da smo kao grupa porasli i da sada još kvalitetnije koristimo naš sistem i model igre.

OFK Bačka: Kakva je atmosfera u timu, kako se uklapaju novi saigrači?

Luka: Atmosfera u timu je odlična,novi igrači su se dobro i brzo uklopili.Svi zajedno se trudimo da shvatimo do kraja zamisli Šefa i stručnog štaba i sprovedemo ih u dela na terenu.

OFK Bačka: Luka, šta lično očekuješ od prolećne polusezone?

Luka: Moji ciljevi vezani za prolećni deo prvenstva su da svojim pristupom,zalaganjem,dobrim igrama,golovima i asistencijama pomognem ekipi da ostvari što bolji plasman na tabeli.Igre koje smo pružali pred kraj jesenjeg dela pokazale su da smo na dobrom putu i da zaslužujemo više od trenutnog plasmana.Ukratko,želim da igram aktivnu ulogu u što bržem osvajanju bodova dovoljnih za opstanak OFK Bačka u eliti.

OFK Bačka: Luka,šta navijači OFK Bačka mogu da očekuju od tima na proleće?

Luka: Navijači OFK BaČka mogu da očekuju da će svaki igrač koji obuče dres našeg kluba,svojim zalaganjem,borbenošću i stalnom težnjom da igra agresivno i napadački,na kraju izmamiti njihove aplauze i poštovanje. Navijači OFK Bačka podrškom sa tribina zaslužuju dobre igre i pobede svog tima. Verujem da će tribine biti ispunjene i da ćemo na proleće nastaviti sa dobrim partijama i pobedama.

OFK Bačka: Luka, hvala na vremenu. Tebi i saigračima želimo uspešan nastavak prvenstva.

Luka: Hvala!