Naslovna / Vesti / Intervju / LUKA LUKOVIĆ: Cilj mi je da postignem veliki broj golova i da imam veliki broj asistencija i oduzetih lopti

LUKA LUKOVIĆ: Cilj mi je da postignem veliki broj golova i da imam veliki broj asistencija i oduzetih lopti

Ako se za jednog igrača u taboru “Plaviih” može reći da je “prvi među jednakima” u ekipi Zvezdana Miloševića u jesenjem delu sezone da je u pravom smislu te reči “vođa” ekipe “Plavih” taj epitet nosio bi ofanzivni vezni igrač Bačke, Luka Luković.

Pred nastsvak prolećnog dela prvenstva Lukoviću smo postavili par pitanja vezanih za odrađeni zimski pripremni period, atmosferu u ekipi Bačke kao i o očekivanjima o narednoj polusezoni i njegovim ličnim ambicijama narednog proleća. Luka nam je izašao susret i u nastavku pročitajte šta je “ljubimac” publike na “Vavi” odgovorio na postavljena pitanja.

OFK Bačka: Luka, kako su prošle pripreme, kako si podneo napore?

Luka: Napore podnosim odlično,utisci su svi pozitivni,pripreme su protekle u najboljem redu,što je i najvažnije.Bilo je teško i zahtevno ali sada smo kao tim snažni i uz to nema povredjenih igrača. Ostala je još samo jedna nedelja do prvog kola u Nišu i svi jedva čekamo da se prvenstvo nastavi.

OFK Bačka: Luka, kakva je atmosfera u ekipi, kako su se uklopili novi igrači?

Luka: Atmosfera je jako dobra. Kako vreme bude prolazilo i novi saigrači će se još više opustiti i pokazati do kraja šta znaju.To je proces i to je normalno,tako će i atmosfera koja je već dobra biti i još bolja.

OFK Bačka: Luka, koji je tvoj lični cilj vezan za ostatak prvenstva?

Luka: Moj lični cilj je da postignem veliki broj golova i da imam veliki broj asistencija i oduzetih lopti. Na taj način ću pomoći ekipi da ostvari dobar plasman i opstanak u ligi. Ako ekipa bude igrala dobro i osvajala bodove i saigrači i ja ćemo dobiti pažnju fudbalske Srbije koju zaslužujemo,pogotovo posle odličnih utakmica pred kraj jesenjeg dela prvenstva.

OFK Bačka: Luka šta navijači OFK Bačka mogu da očekuju od ekipe na proleće?

Luka: Mogu da očekuju da će ekipa dati svoj maksimum na svakoj utakmici,da ćemo igrati napadački na gol više i da će naši navijači gledati svoje “PLAVE” u Superligi i naredne sezone.

OFK Bačka: Luka, hvala na vremenu i neka se Tvoje želje ostvare na radost svih navijača OFK “Bačka”?

Luka: Hvala!