Naslovna / Vesti / Klsura u Zvezdi ili Partizanu?

Klsura u Zvezdi ili Partizanu?

Defanzivac superligaša iz Bačke Palanke Marko Klisura ove zime zapao je za oko mnogim menadžerskim agencijama te je na njegovu adresu i adresu kluba stiglo nekoliko ponuda iz Rusije, Turske, Nemačke.


Znatiželjna fudbalska javnost u Bačkoj Palanci i šire se u neverici pita kako je moguće da je ovaj dvadesetpetogodišnji levonogi defanzivac Bačke na skeneru ekipa iz inostranstva a naše ekipe poput Crvene Zvezde, Partizana i Vojvodine bar za sad ćute oko interesovanje za ovoga levonogog centralnog defanzivca, koji je pre samo dva dana branio boje reprezentacije Srbije u prijateljskom meču u San Dijegu u odličnoj prestavi naše selekcije protiv odabrane selekcije Amerike (0-0).

Marko će se već danas javiti šefu struke Govedarici i vratiti se redovnom trenažnom procesu sa ekipom, ali nije nemoguće da u poslednjim satima prelaznog roka Marko ponovo spakuje kofere i krene na neku drugu destinaciju.

Ostaje da se vidi hoće li Klisura napustiti redove Bačkopalančana, za koje bi to bio veliki hendikep pred početak drugog dela sezone i borbe za očuvanje superligaškog statusa.

Bilo kako bilo Marku želimo puno sreće i uspeha u narednoj polusezoni ma gde igrao i čije klubske boje branio.

Marko srećno!!!