Naslovna / Vesti / Klisura pod lupom menadžera!

Klisura pod lupom menadžera!

Marko Klisura, dvadesetpetogodišnji defanzivac Bačke iz Bačke Palanke svojim igrama u debitantskom nastupu na superligaškoj sceni u dresu OFK “Bačke”, zapao je za oko selektoru Slavoljubu Muslinu koji ga je pozvao na prijateljsku utakmicu 29. januara kada reprezentacija sastavljena od igrača iz Super lige igra protiv reprezentacije Amerike u San Dijegu.

Levonogi Marko koji igra na poziciji levog štopera, skrenuo je pažnju na sebe te u ovom zimskom prelaznom roku je u oku mnogih menadžerskih agencija za inostrani angažman, međutim uprava kluba OFK “Bačke” ima stav da Klisura i ovo proleće ostane na stadionu Slavko Maletin Vava i odradi ugovor do kraja.

Podsećamo da Marko Klisura sa Bačkom ima ugovor do juna 2017. i svi u klubu žele da se ugovor odradi do kraja. Marko će tako dobiti priliku da se razvije u još boljeg defanzivca što će mu svakako biti od koristi u nastavku karijere.

Iz kluba Marku žele srećan i uspešan debi za reprezentaciju u Sant Dijegu, a po povratku imaju svi jedan zajednički cilj, a to je da se izbori opstanak u najelitnijem srpskom fudbalskom takmičenju.

Marku želimo da se ovog proleća afirmiše u još boljeg defanzivca i mi u klubu mu želimo mnogo uspeha i sreće u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

P