Naslovna / Vesti / Intervju / JEVRIĆ: U goste nam dolazi ekipa koja se kao i mi grčevito bori za opstanak!

JEVRIĆ: U goste nam dolazi ekipa koja se kao i mi grčevito bori za opstanak!

Kao što smo ranije najavili, Bačka u nedelju 29. oktobra od 13 č dočekuje ekipu Javora. Povodom ove veoma bitne utakmice za naš klub, pitali smo našeg mladog i izuzetno perspektivnog golmana Nemanju Jevrića, šta očekuje pred ovaj duel.

Nemanja Jevrić – Foto: Stojan Maleš

– U goste nam dolazi ekipa koja se baš kao i mi grčevito bori da pobegne sa dna tabele. – rekao je na početku razgovora Jevrić

– Očekuje nas teška i verovatno do kraja rezultatski neizvesna utakmica. Učinićemo sve da ostvarimo pozitivan rezultat po nas i obradujemo naše navijače koji nam svaku utakmicu pružaju veliku podršku.

– Da bi ostvarili pozitivan rezultat, ovu utakmicu moramo da odigramo jako odgovorno, ozbiljno i borbeno od prvog do poslednjeg minuta, jer jedino sa tim pristupom možemo da se nadamo da će bodovi ostati u Bačkoj. Maksimalno respektujemo protivnika obzirom da se radi o iskusnoj i čvrstoj ekipi, ali mislim da ako mi ispoštujemo naš dogovor, ne sumnjam da ćemo doći do preko potrebnih bodova u borbi za opstanak. – zaključuje talentovani Nemanja Jevrić.

P