Naslovna / Vesti / Ivanović imenovan za novog šefa struke!

Ivanović imenovan za novog šefa struke!

Danas je u prostorijama OFK Bačke ozvaničena saradnja između OFK Bačke i novog šefa strucnog štaba Dragana Ivanovića koji se Bačkopalanačkom superligašu obavezao na vernost godinu dana.

U ime Bačke ugovor o saradnji sa Ivanovićem potpisali su sportski direktor Mile Tešić i tehnički direktor kluba Lazar Vještica.

Ovom svečanom činu prisustvovali su i predstavnici medija kojima se posle potpisivanja ugovora obratio novi šef stručnog štaba i rekao da očekuje da sardanja bude na najvišem mogućem nivou i da će zajedno sa svojim članovima stručnog štaba i sa svojim izabranicima učiniti sve da se ispune ciljevi i ambicije koje je pred njih stavila uprava kluba.

– OFK Bačka je odlično organizovan klub, sa ambicijom da bude stabilan superligaš. Dobro su mi poznate prilike u klubu, jer već izvesno vreme smo bili u pregovorima da preuzmem ekipu. Imam tu i dosta prijatelja i nisam mogao da odbijem poziv, uz obećanje da će za mnom, vrlo brzo stići i nekoliko pojačanja. Rešavaćemo sve u hodu, jer prvenstvo je krenulo, predstoji premijera na domaćem terenu protiv Voždovca i nadam se da ćemo, uz podršku navijača, upisati prvu pobedu – ističe Dragan Ivanović, novi šef struke superligaša iz Bačke Palanke