Naslovna / Vesti / Intervju / IVAN ĐORIĆ JASAN! BAČKOJ SE SMEŠI BERIĆETNO PROLEĆE!

IVAN ĐORIĆ JASAN! BAČKOJ SE SMEŠI BERIĆETNO PROLEĆE!

U smiraj prelaznog roka, kako to red i nalaže, nekolicina prvotimaca OFK “BAČKE” dali su kratak intervju i izneli svoja očekivanja za klupski sajt.

Jedan od njih, a ujedno i prvi je Ivan Đorić mlad i perspektivan igrač sredine terena, jedna od bitnijih poluga u timu Zvezdana Miloševića koji je prošlog leta došao u Bačku iz redova ekipe Radnika iz Surdulice i p

Ivan Đorić – Foto: Stojan Maleš

osle perioda adaptacije na novu sredinu vrlo brzo svojim igrama u jesenjem delu sezone skrenuo pažnju na sebe.

U nastavku pročitajte šta je Ivan Đorić rekao o tek završenom pripremnom periodu, ambicijama ekipe u prolećnjem izdanju Super lige Srbije i atmosferi koja vlada u taboru “Plavih” pred početak superligaškog karavana.

 

OFK Bačka: Ivane, tvoji utisci pri kraju priprema, kako podnosiš napore?

Ivan: Mislim da su pripreme protekle u najboljem mogućem redu, radu i disciplini. Radili smo naporno. Svako od nas je na treninzima i kontrolnim utakmicama dao svoj maksimum. Nadam se da Šef i stručni štab imaju razloga samo za zadovoljstvo i siguran sam da spremni dočekujemo dolazeću polusezonu.

OFK Bačka: Kakva je atmosfera u timu, kako su se uklopili pridošli igrači?

Ivan: Atmosfera u svlačionici je jedna od najvažnijih stvari u fudbalu, samim tim predstavlja preduslov za dobru igru i rezultat. Atmosfera u našoj svlačionici je odlična i uveren sam da će se preneti na kvalitetne igre tima na proleće. Novi igrači su se brzo uklopili u zahteve stručnog štaba i naš model igre i verujem da će vremenom biti sve bolji i doprineti ekipi dobrim partijama i zalaganjem.

OFK Bačka: Ivane koji su tvoji lični ciljevi vezani za prolećni deo prvenstva?

Ivan: Uveren sam da je svakom igraču OFK Bačka na prvom mestu da ekipa osvoji što veći broj bodova,što bolji plasman i što je moguće ranije opstanak u najelitnijem rangu Srpskog fudbala. To je i moj lični cilj i želja u završnom delu prvenstva. Rečju, da odigram više kvalitetnih partija, da postižem golove, asistiram saigračima i tako ostvarimo veliki bodovni saldo.

OFK Bačka: Ivane, šta po Tebi navijači OFK Bačka mogu da očekuju od tima na proleće?

Ivan: Nezahvalno bi bilo obećavati pre nastavka prvenstva. Sigurno je da naši navijači vole klub, svoj grad i da vole dobar fudbal. Do sad su nam bili velika podrška. Najmanje što ekipa može da uradi je da na svakoj utakmici da svoj maksimum. Igraćemo napadački, agresivno, uvek na gol više kao i do sada. Uveren sam da ćemo jedinstveni, uspeti da ostvarimo zacrtano, na radost navijača OFK Bačka i da ćemo klub pozicionirati tamo gde mu je mesto,a to je u eliti uz najkvalitetnije Srpske klubove.

OFK Bačka: Ivane, hvala na odvojenom vremenu. Tebi i ekipi želimo uspešno proleće u Super ligi.

Ivan: Hvala!