Naslovna / Vesti / I Timče se priključio donatorima Bačke!

I Timče se priključio donatorima Bačke!

Da li se sećate našeg bivšeg igrača Miroslava Timića?! Igrača koji je igrao na više pozicija, od levog beka, veznog pa do napadača po levom boku u do sada najuspešnijoj generaciji iz 1988. godine.

Popularni Timče ili Cilsa kako smo ga zvali, uključio se u Donaciju i doniraće dve garniture dresova (po 30 komada) za trening u plavoj i beloj boji, a kako kaže Timče, motiv mu je (sem ljubavi prema našem/svom klubu) da ova generacija napravi veći uspeh od njegove i da uđe u Super ligu.

– Ako smo ljudi, svi treba da se uključimo i da podržimo projekat Zajedno u Super ligu! Neka ovaj moj skromni dopinos bude podstrek igračima, upravi, navijačima da vide kako mi bivši igrači pomažemo i volimo našu Bačku. – objasnio je Miroslav Timić, skromni čovek VELIKOG SRCA!

Podsećamo Vas da je pre samo tri dana na našem sajtu objavljen članak o “starim” Asovima našeg kluba koji nas pomažu u donacijama! Legendama (Meši, Nogiću, Tešanoviću, Dujakoviću)u svakom smislu, pridružio se i Timče!

Nadamo se da će stopama ovih Asova poći još Vas koji čitate ovaj članak i uključiti se u projekat Zajedno u Super ligu, jer “Ljudi su naša najveća vrednost”.