Naslovna / Vesti / “HVALA VELIKIMA” ŠTO SAOPŠTENJIMA UJEDINJUJU NAS MALE

“HVALA VELIKIMA” ŠTO SAOPŠTENJIMA UJEDINJUJU NAS MALE

Zemunci su juče osvojili bod u Humskoj odigravši nerešeno sa Partizanom 1:1 gde je Uprava crno-belih odmah posle meča izdala saopštenje za javnost.

To saopštenje uprave crno-belih kao da je bio signal da se danas oglasi Uprava kluba iz Gornje Varoši gde u svom saopštenju direktno prozivaju “VEČITE RIVALE” ističući da se fudbal u Srbiji ne igra samo zbog njih i da obilato koriste sve privilegije kako FSS tako i države i da se svima u Srbiji smučilo od kukanja i izdavanja saopštenja posle svakog odigranog kola, te da upravo “Večiti rivali” srozavaju i uništavaju srpski fudbal, te pozivaju sve “male” klubove da ih podrže i uključe se u borbu protiv uništavanja fudbala raznim saočštenjima i prepucavanjima od strane Crvene Zvezde i Partizana.

OFK BAČKA je među prvima podržala Zemunce i izdala saopšenje za javnost.

– Uprava OFK Bačke u potpunosti podržava saopštenje FK Zemuna jer se jednom mora prestati sa ratom saopštenjima koje “više oštećen” od velikana, jer se fudbal igra na zelenim terenima a ne po kancelarijama naših najvećih klubova uz svo uvažavanje postignutih rezultata kako u domaćem, tako i u međunarodnom takmičenju.

– Neka bude kao nekada kada su najveći pobeđivali i gubili kroz igru a ne kroz saopštenja i medije. Mi, uslovno “manji klubovi” ne želimo da nam niko unapred, ali ni posle utakmice oduzima nadu u pobedu Davida protiv Golijata, a još manje da nam spočitava kroz saopštenja da su iz njihove percepcije “oštećeni”