Naslovna / Vesti / Intervju / GOVEDARICA: Pod “Bagdalom” da se pokažemo u pravom svetlu!

GOVEDARICA: Pod “Bagdalom” da se pokažemo u pravom svetlu!

Šef stručnog štaba Bačke iz Bačke Palanke Zoran Govedarica vidno zadovoljan i raspoložen zbog pobede koju je njegov tim izvojevao protiv Novog Pazara rezultatom 1:0, i tako se korak bliže približio cilju -opstanku u Super ligi Srbije, izneo je svoje viđenje pobede nad Pazarcima i najavio utakmicu protiv ekipe Napretka iz Kruševca.

Zoran Govedarica

Pre svega moram da se zahvalim našim navijačima na odličnoj podršci koju smo imali u nedelju a i čitave sezone, jednostavno publika je naš 12. igrač i moji igrači, saradnici i ja smo srećni i zadovoljni zbog tolike podrške koje imamo i VELIKO HVALA svima njima, a nadamo se da će nas takva podrška pratiti i dalje u takmičenju.

Što se same utakmice tiče, na terenu su bile dve prave sportske ekipe, iako je utakmica bila od velike važnosti za obe ekipe, nije se desio ni jedan grub start. Uspeli smo da osvojimo vrlo važna tri boda i čestitao bih mojim igračima na borbenosti i zalaganju, želim kako Bačkoj, tako i Novom Pazaru opstanak u Suprrligaškom karavanu.

Isto tako moram da kažem da je sudijska trojka na čelu sa Miloradom Mažićem odradila svoj posao vrhunski, jer su bili bukvalno neprimetni na terenu i svoj posao odradili lako i rutinski. – zadovoljno konstatuje Zoran Govedarica.

Šef stručnog štaba Bačke u najavi utakmice u Kruševcu kaže

– Idemo u Kruševac danse nadigravamo sa odličnom ekipom Napretka koju odlično vodi Vuk Rašović i gde je ekipa od golmana Petrovića do napadača Vukanovića na svakoj poziciji popunjena kvalitetnim igračima. No, to nas ne plaši već dodatno motiviše, jer pod Bagdalom želimo da se pokažemo u pravom svetlu i ja se iskreno nadam da ćemo u tome i uspeti – završava Zoran Govedarica.