Naslovna / Vesti / Golmani ponos Bačke!

Golmani ponos Bačke!

Kada je u smiraj prelaznog roka svima bilo jasno da će gol Bačke čuvati dva mlada, ali perspektivna čuvara mreže Nemanja Jevrić i Ivan Lučić, mnogi su se pitali da li su ljudi u stručnom štabu “Plavih” toliko sigurni u ovaj golmanski tandem koji je veoma perspektivan, ali i bez superligaškog iskustva s obzirom da nisu imali zapažene minute u najačem takmičenju.

Međutim, trener golmana Bačke Stevan Knežević ne samo da je procenio da je ovo odličan dvojac golmana, već je bio siguran da su upravo Nemanja i Ivan ono kšto treba Bačkoj. I nije pogrešio.

Nemanja Jevrić je dobio šansu ispred Ivana Lučića i to poverenje je apsolutno opravdao, čak je svojom formom i odbranama u kontinuitetu zaslužio poziv u reprezentaciju do 21. godine, što je veliko priznanje za njega i sam klub.

Ivan Lučić, momak rođen u Prijepolju čekao je svoju šansu, vredno radio i u smiraj jesenjeg dela sezone dobio šansu protiv trenutno najbolje ekipe u državi Crvene zvezde i jednom rečju “eksplodirao”.

Bio je neprelazna prepreka za fudbalere lidera Supr lige. Jednostavno to je bio njegov dan kada je postao junak kluba iz grada sa leve obale Dunava.

Ivan i Nemanja su najbolji prijatelji, cimeri su u stanu koji je klub iznajmio za njih dvojicu i jedan drugom su najveća podrška.

Trener golmana Stevan Knežević s ponosom ističe da je prezadovoljan njima, da su obojica pravi profesionalci koji svoje obaveze izvršavaju bez premca te da je sa njima milina raditi.

Sa Ivanom i Nemanjom radi i mlađani Kristijan Župić koji brani za omladince Bačke i koji tek treba da stasa u odličnog čuvara mreže.

Još jednom se potvrdilo da Stevan Knežević trener golmana Bačke negreši u proceni mladih i perspektivnih čuvara mreže koji u radu sa njim izrastaju u vrhunske golmane.

Bačka ima čime da se ponosi. Ova dva mladića tek treba da pokažu koliko vrede iako su za ovo kratko vreme stekli mnogo prijatelja i pobrali mnogo simpatija od probirljive, ali i realne bačkopalanačke publike koja je jasna i glasna, a to je da Bačka odavno nije imala dva bolja golmana od Nemanje i Ivana.

Obojici želimo mnogo uspeha i sreće u narednoj sezoni i dugujemo im veliku zahvalnost za svešto su učinili za naš klub.

BRAVO NEMANJA, BRAVO IVANE!!!

P