Naslovna / Vesti / Pripreme / Ekipa Bačke od danas na Kopaoniku!

Ekipa Bačke od danas na Kopaoniku!

Ekspedicija Bačke danas je nešto pre 13 časova otputovala na četrnaestodnevne pripreme u Brzeće podno Kopaonika, gde će boraviti do 9. jula za kada je planiran povratak za Bačku Palanku.

Sjajna atmosfera na putu

Baza im je velelepni hotel Junior gde su „Plavi„ boravili i prošle godine i gde su uslovi za rad fantastični, te su u Bačkopalanačkom Superligašu odlučili da i ovog leta zajedničke pripreme odrade na Kopaoniku.

Na put je krenulo 25 igrača i tri golmana koji će biti na raspolaganju stručnom štabu, gde će brusiti formu za start Superlige koji je planiran za 22 jul.
Bačka je na pripreme krenula bez šefa stručnog štaba. I pored velike želje Uprave kluba da to bude Dragan Ivanović, koji ima arbitražu 30. juna gde će se nadamo se posle uspešnog ishoda arbitraže priključiti ekipi u Brzeću, a do tad sa ekipom će raditi Bojan Ofenbeher, Milan Mitrović, Novak Maletaški i Stevan Knežević. Na put sa igfačima pošli su i fiziotarapeut Branislava Vidić i ekonom Marija Sabo.

Rad ekipe na terenima hotela „Junior„ nadgledaće sportski direktor Mile Tešić i tehnički direktor Lazar Vještica.

Igrački kadar predvodi kapiten Trivunović, tu su i starosedeoci Ilić, Varga, Nikolić, Švonja, Makarić, Luković, Čeković, Ivković, Bjeloš, Rogač i Zečević, te novajlije Račić, Šarac, Ungar, Jovanović, Slijepčević, Mlađević, Savinović, Micić, Kalać, Tahiri, Miljević i trojica golmana Jevrić, Lučić i Župić.

Na pripreme sa ekipom nije pošao golman Dejan Stanivuković koji vuče povredu zadnje lože i ima prepisane sedmodnevne terapije u Bačkoj Palanci, te će se 2. jula po završetku teraija pridružiti ekipi u Brzeću.

I starosedeoc Marko Klisura je ostao u Bačkoj Palanci i radiće po posebnom programu jer čeka inostrani angažman, a ukoliko se to izjalovi i on će se priključiti ekipi po povratku sa Kopaonika.

Ekipi Bačke želimo uspešan rad i boravak na “Kopu” sa željom da se ekipa što bolje pripremi za start Superligaškog karavana gde ih već ma startu očekuju jaka iskušenja.

Da napomenemo da je ekipa Bačke juče odigrala svoju drugu kontrolnu utakmicu sa ekipom Čukaričkog u starim Banovcima i pred oko 300 gledalaca savladala „BRĐANE„ rezultatom 2-0 golovima Jovanovića i Micića uz odličnu prikazanu igru na planu borbenosti, agresivnosti i zalaganja.

Ako se po jutru dan poznaje onda verujemo da će ekipa Bačke imati šta da kaže i pokaže kroz takmičenje u Superligi. Da li će tako i biti, ostaje da se vidi.