Naslovna / Vesti / Intervju / DRAGAN ĐORĐEVIĆ: Prva u nizu utakmica za beg sa dna tabele

DRAGAN ĐORĐEVIĆ: Prva u nizu utakmica za beg sa dna tabele

Danas je u prostorijama kluba uoči 16. kola Superlige Srbije i duela između Bačke i Voždovca, koji je na programu sutra od 13 časova na stadionu Slavko Maletin “Vava” održana konferencija za medije gde je novi šef stručnog štaba Bačke Dragan Đorđević izneo svoja očekivanja pred vrlo važnu i značajnu utakmicu “Plavih”.

– Sutra nas očekuje još jedna u nizu teških utakmica, ali ne i kapitalna u smislu da je i najvažnija. Znamo ko nam dolazi u goste, o kakvom se klubu i ekipi radi. Voždovac je jedamn izuzetno organizovan klub, odlično vođen, ali mislim da između nas nema nepoznanica, dobto se poznajemo kako u igračkom kadru tako i u stručnom kadru.

– Što se nas tiče, ove nedelje smo dobro radili, dosta razgovarali. Igrači su shvatili da sve treba da bude podređeno timu i zajedničkom uspehu. Naša ekipa je spoj mladih i nešto starijih i iskusnijih igrača koji imaju kvalitet, te stoga mislim da možemo u ovih nekoliko utakmica odraditi dobar posao.

– Sutra pozivam sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i daju podršku mojim momcima. Očekujem dobru partiju mojim igrača i da uzmemo tri boda – jasan je Đorđević