Naslovna / Vesti / Intervju / ĐORĐEVIĆ: Spremno dočekujemo gostovanje Spartaku

ĐORĐEVIĆ: Spremno dočekujemo gostovanje Spartaku

U prostorijama kluba danas je održana konferencija za medije povodom utakmice 17. kola između Spartaka i Bačke koja je na programu sutra u 13 h na stadionu Hajduka u Kuli.

Tim povodom, šef struke “Plavih” Dragan Đorđević se obratio prisutnim novinarima i izneo svoja očekivanja pred meč sa ekipom Spartaka.

– Spremno dočekujemo ovu utakmicu, dobro smo radili gde smo odigrali i dva kontrolna susreta, gde smo mlađim igračima pružili nešto veću minutažu. U te dve utakmice igrali smo bez 9 standardnih igrača i sa dosta dobrim radom ovu pauzu iskoristili na najbolji mogući način.

– Nadamo se da će ekipa ući maksimalno u utakmicu i otvotiti je na najbolji moguči način, što zavisi od niza faktora, a jedan od njih je svakako motivacija i raspoloženje igrača. Spremni smo da osvojimo nova tri boda i učinićemo sve da se iz Kule vratimo uzdignuta čela – jasan je šef struke “Plavih” Dragan Đorđević koji je ujedno i zahvalio navijačima Bačke što su ga dobro prihvatili i poziva ih da “PLAVE” podrže i u Kuli.