Naslovna / Vesti / ČUPIĆ: U Bačkoj se osećam kao kod kuće!

ČUPIĆ: U Bačkoj se osećam kao kod kuće!

Stefan Čupić mladi i talentovani golman novog Superligaša iz Bačke Palanke pred ove Novogodišnje i Božićne praznike očekuje inostrani angažman, ali i nekrije želju da ako se inostrani angažman izjalovi ostane u redovima OFK “Bačke”.

Stefan Čupić

Kako nam je i sam Stefan rekao, on je proveo četiri lepa meseca u Bačkoj gde se osećao kao kod svoje kuće i gde je na sebe skrenuo pažnju izvanrednim odbranama u samoj završnici jesenjeg dela sezone i upravo on je jedan od najzaslužnijih što je ekipa Bačke u poslednja tri kola osvojila sedam bodova.

Stefan je doskora bio član OFK “Beograda” ali od pre neki ima čiste papire od kluba sa “Karaburme”, gde mu je uprava Romantičara izašla u susret imajući u vidu Stefanu želju da se oproba u inostranstvu.

Uprava kluba u gradu sa leve obale Dunava Stefanu želi uspešan transfer u inostranstvo ali i nekrije želju da Stefan ostane još bar šest meseci u Bačkoj.

Navijači “Plavih” bi voleli da Stefan ostane jer ih je svojim ponašanjem na terenu a posebno odbranama kupio i na neki način privukao k sebi.

Nadamo se da ćemo Stefana gledati i na proleće na stadionu Slavko Maletin Vava ukoliko ne ode negde u inostranstvo. Ako se to ipak dogodi, Stefanu želimo da se zahvalimo na uspešnoj saradnji i želimo puno uspeha i sportske sreće u nastavku karijere.