Naslovna / Vesti / Izveštaj / Čukarički – Bačka 5:0 (3:0)

Čukarički – Bačka 5:0 (3:0)

Stadion: Čukarički Stankom

Glavni sudija: ĐOKIĆ NENAD (Užice)

Pomoćnici: Pavlović Slobodan (Užice), Stanojković Aleksandar (Sremčica)

Strelci: 1-0 15. min Kopitović, 2-0 Bojić 31. min, Z-0 Drinčić 42. min 4-0, Bojić 51. min, 5-0 Bojić 67. min

Žuti kartoni: Zorić, Kopitović (Čukarički), Ilić, Švonja (Bačka)

ČUKARIČKI: Kirovski, Bojić (od 68. min Milojević), Bogosavac, Kopitović, Puškarić, Stevanović, Ovusu, Drinčić, Zorić (od 76. min Fofana), Belaković (od 68. min Mudrinski), Stojanović

BAČKA: Jevrić, Dimitrijević, Tasić, Ilić, Bjeloš (od 70. min Varga), Radinović (od 53. Luković), Đorić, Mićić, Šarac (od 53. min M.Bajić), Bajić F. Švonja

Na Banovom brdu odigran je jedan veoma kvalitetan meč izabranika Nenada Lalatovića koji su od samog starta utakmice u svim elementima igre nadvisili goste iz Bačke Palanke i ubedljivo ih savladali rezultatom i nastavili sa dobrim rezultatima ovogaproleća.

Gosti iz Bačke Palanke indolentni i anemični tokom svih 90 minuta utakmice.

Već u 15. minutu bilo je 1-0 za „Brđane“ golom Kopitovića. Domaćini dupliraju prednost preko Predraga Bojića za 2-0, da bi se na odmor otišlo rezultatom 3-0 golom Nikole Drinčića u 42. minutu.

Tek što je počelo drugo poluvreme, tačnije u 51. minutu 4-0 za Čukarički a pogodak je postigao Bojić. Konačan rezultat utakmice postavio je opet Predrag Bojić svojim trećim golom u 67. minutu za konačnih Čukarički – Bačka 5-0.