Naslovna / Vesti / Izveštaj / Čukarički – Bačka 3:0 (1:0)

Čukarički – Bačka 3:0 (1:0)

Stadion Čukaričkog
Gledalaca: 200

Glavni Sudija: Nenad Minaković (Novi Sad)
Pomoćnici: Nađ Olajoš (Subotica)? Dragan Peranović (Šajkaš)

Streci: Mudrinski u 27. i 53. min Kajević u 51. min

Žuti kartoni: Owusu, Šapić, Bogosavac (Čukarički), Pantič, Spremo (Bačka)

ČUKARIČKI: Stevanović N, Docić, Puškarić, Bogosavac, Owusu, Stojanović, Stevanović M, Mudrinsk (od 68. Tejić), Šapić, Kajević (od 63. Veličković) Đorđević.

BAČKA: Zogović, Bajić, Ilić, Spremo, Živković, Pantić, Đorić, Arsić, Mićić (od 54. Makarić (od 65. min Kojić), Čeković (od 46. min Katanić)

Na Banovom brdu prava prvenstvena utakmica, dobar ritam sa dosta duela, agresivnosti i borbenosti iskazane od strane obe ekipe bilo je dovoljno da zadovolji mali broj gledalaca koliko ih je došlo na stadion Čukaričkog da isprati ovaj susret.

Ekipa Sime Krunića je od samog starta krenula ofanzivno sa željom da što pre dođu do gola i steknu vođstvo. S druge strane ekipa Bačke je bila orijentisana na defanzivu i odbranu svog gola i vrebala iz kontre i polukontre kako bi ugrozila gol Nemanje Stevanovića golmana “Brđana”.

Međutim, od prvog minuta ovog susreta domaća ekipa je “zagospodarila” terenom i ona je diktirala tempo na ovoj utakmici. Pritiskali su domaći igrači zadnju liniju gostiju iz Bačke Palanke koja se odlično držala sve do 27. minuta kada je Mudrinski savladao Zogovića i postavio konačan rezultat prvog poluvremena.

Već na početku drugih 45 minuta, tj u 51. i 53. minutu pobednik je bio rešen.
Prvo je Kajević povećao vođstvo Brđana na 2-0, da bi Mudrinski svojim drugim golom postaviio konačan rezultat utakmice Čukarički – Bačka 3:0